Marek Ztracený si minulý měsíc popudil nejednoho fanouška tím, že si dopřál exotickou dovolenou v době, kdy i v Česku vypukla epidemie koronaviru. Aby všem brblalům však zavřel ústa, zamířil ihned po návratu z pláže Flic En Flac na Mauriciu do izolace. A to i přesto, že ji neměl povinnou. V dobrovolné izolaci Miroslavu Slodičákovi, jak zní skutečné jméno tohoto umělce, ovšem došlo, jak moc mu chybí jeho partnerka Marcela a co všechno pro něj v domácnosti dělá.

„Protože jsme si teď v rámci 14 denní karantény dali s partnerkou ‚samotku‘ a já zůstal v druhém bytě, abychom neskončili jako pár našich přátel, kteří mi volali o číslo na dobrého právníka, došlo mi hned několik věcí, které jsem nevnímal, nebo nějak přestal vnímat!“ napsal na sociální síť zpěvák. „Vaření je zábava, ale když se u nás doma skončí, tak se ta kuchyň sama umyje a uklidí…“ Kromě toho zjistil, že se ani myčka sama nevyndá, prádlo se samo ani nevypere, ani nepověsí, a dokonce po něm ani nikdo neumyje umyvadlo, když se oholí. Všechno musí dělat teď on - a je tím vysloveně zaskočený.

„Jasný… Je to logický a věděl jsem to, ale zabere to vlastně dost času...“ podivuje se autor písní Ztrácím nebo Tak se nezlob s nadsázkou. „No abych to zkrátil... Buď máme doma kouzelný byt a spotřebiče, nebo kouzelnou partnerku. Člověk si sice první den řekne, že na tom toho zas tolik není, ale další dny si uvědomí, že mu to zabere značnou část dne a že to není ten nejzábavnější koníček... Takže tímto se chci omluvit za svoje leckdy přiblblé řeči a představy ohledně tohoto tématu své přítelkyni, vlastně i všem svým bývalým přítelkyním, a vyseknout poklonu partnerkám, maminkám a ženám, které už si možná ani neuvědomují, že to dělají, a říct, že je to od vás hezký,“ dodal kajícně.

Jeho dobře míněná slova sice většinu jeho fanynek upřímně dojala, našli se však tací, co si do něj tak trochu rýpli. „Je fajn, že jste si to uvědomil, nicméně jste oddělení, každý v jiném bytě, abyste se neměli ‚plné zuby‘? Tomu nerozumím. Když někoho mám ráda, tak s ním přeci chci být. Požádal jste paní o ruku a po pár týdnech od žádosti máte strach s ní strávit 14 dni v karanténě? Nebo ta žádost byla spíš, že jste chtěl lidi na koncertě zaujmout nějakou bombou?“ poznamenala například jedna mladá žena.

„Byli jsme spolu teď 21 dní 24 hodin v kuse… Bylo to skvělý, ale prostě jsme si pak řekli, že si dáme par dní každý zvlášť. Vůbec nevím co je na tom divného,“ nechápal však Ztracený, který čas bez matky svého syna Marečka (8) využívá prý především pracovně. „Každý potřebuje sem tam čas pro sebe... Myslím, přítelkyně je taky ráda chvíli za klid, a o to víc se na sebe těšíme,“ vysvětlil umělec, jemuž se povedlo vyprodat O2 arénu, své zcela pochopitelné stanovisko.

VIDEO: Marek Ztracený požádal o ruku svou přítelkyni před vyprodanou O2 Arenou!

Video
Video se připravuje ...

Marek Ztracený požádal o ruku svou přítelkyni před vyprodanou O2 Arenou! 

Fotogalerie
72 fotografií