Pobývat na čerstvém vzduchu je rozhodně lepší než vdechovat městské výpary. Navíc když vlastníte chatu, můžete se po zahradě promenádovat bez roušky. Těhotná hvězda seriálu Comeback vzala partnera Vojtěcha (36) a malou Dorotku (1) co nejdál od hrozby koronaviru a společně si užívají volnosti, kterou by jim Praha nenabídla. Dokonce vymyslela pestrý program pro dospělé i ty nejmenší a technologie omezila na minimum.

„Život na chalupě je fajn. Každé ráno se musíme rozhodnout, zda odnést zbytky ovcím, nebo slepicím. Dopolední spánek v kočáru na dvoře (rodičové to většinou zalomí na gauči), oběd ,co kamna a špajzka dá'. Pokud se šlo ráno ke slepicím, po o se jde k ovcím, nebo obráceně,“ napsala Leichtová k fotografii Dorotky na instagramu.

„Když je hezky a teplo, pracuje se na zahradě (na to se hodí ten nepropustnej overal, kterej určitě chrání i před virama). Když je hnusně, máme pastelky a vodovky… všude!“ pokračuje v popisu obyčejného dne na chatě.

„Večer buřta na ohni nebo avokádovou pomazánku (jak kdo chce). Koupel u kamen a pohádky. Pak hromadné čtení knížky (první to zalomí tatínek). Dvě hodinky dospěláckého života (koukání do počítače, mobilu, nebo hraní karet) a nejpozději v půl jedenáctý zalehnout všichni.“ Netají se ale, že se z toho začíná stávat rutina. Poprosila proto fanoušky, zda by jí neporadili nějakou novou aktivitu.

„Zkuste péct! Třeba domácí rohlíky jako já dnes,“ nabádá ji jedna fanynka. Jiná se zase podělila se svou zábavou v karanténě – odplenkování syna. Jestli už Dorotka dobrovolně chodí na nočník, s tím se Leichtová zatím nepochlubila.

VIDEO: Kaiser se oženil. Gott v televizi pro seniory. A naštvaná Leichtová!

Video
Video se připravuje ...

Kaiser se oženil. Gott v televizi pro seniory. A naštvaná Leichtová! Blesk TV

Fotogalerie
49 fotografií