Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nesnášíte svou práci? Tohle jsou důvody! Jak to řešit podle znamení?

/
  • (iStock)
    1. dubna 2020 ● 06:00

    Některá znamení jsou stresována svou prací a doslova svoje zaměstnání nenávidí. Jiní svou práci a kariéru milují a neměnili by. Když nenávidíte to, co ve svém životě děláte, může to vyvolat v lepším případě touhu změnit profesi, v horším pak třeba depresi.

    Co byste tedy měli dělat, pokud svou práci nenávidíte? Nesnášet svoje zaměstnání může ovlivnit negativně celý váš život. Cílem je přece najít svou vášeň a mít úspěšnou kariéru. Tohle jsou důvody, proč nenávidíte svou práci, a co s tím můžete udělat, a to díky vašemu znamení zvěrokruhu.

  • 1.

    Beran

    Beran
    Beran
    Autor: iStock

    Berani, svou práci nenávidíte, protože v kariéře nevidíte potenciál růstu. Jste typ člověka, který nenávidí vše, co ho zpomaluje. Pokud něco chcete, chcete to hned teď. Potřebujete rychlé výsledky, jinak vás práce nebude bavit, ztratíte zájem a přesunete se k něčemu dalšímu. Zkuste si představit, že pracujete někde, kde se nemůžete dostat na vrchol. Asi ne, že? Vy musíte vidět budoucnost.

     

  • 2.

    Býk

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

    Býci, vy nesnášíte svou práci, protože máte pocit, že budoucnost je na tomto konkrétním místě nejistá. Jste znamení zvěrokruhu, které potřebuje stabilitu. To znamená, svou práci jen tak neopustíte, pokud nemáte něco jiného. I když svou práci nenávidíte, pořád je lepší něco nežli nic. Takže se zatím rozhlížejte kolem, možná na něco natrefíte. Hlavně si zkontrolujte, zda nejde jen o výměnu oddělení. Musíte zjistit, zda je změna pro vás vhodná, nebo jestli potřebujete zcela přehodnotit svůj život.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: iStock

    Blíženci, svou práci nenávidíte, protože v práci potřebujete každý den výzvy. Když nesnášíte to, co děláte, nejlepší věcí, kterou můžete udělat, je rozhodit sítě. Až budete připraveni, musíte udělat ráznou změnu. Pokud to neuděláte, může se stát, že to rozhodnutí udělají druzí za vás.

     

  • 4.

    Rak

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

    Raci, svou práci nenávidíte, protože jste připraveni postoupit ve své funkci výše, ale zároveň se té myšlenky bojíte. Pokud svou práci nenávidíte, musíte někdy riskovat, zvláště pokud si myslíte, že jste ve své současné roli uvízli a dál se nehýbete. Možná budete muset udělat něco, k čemu jste zatím neměli odvahu, třeba si promluvit se svým šéfem o tom, co cítíte a co byste chtěli změnit.

     

  • 5.

    Lev

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    Lvi, nenávidíte svou práci, protože nemáte dost chválu a obdivu. Nepatříte k těm, kteří by bez toho dokázali dlouhodobě pracovat na stejném místě. Když vás nebudou chválit, ztratíte kus ze své sluneční mentality a budete nešťastní. Musíte se ale soustředit na své štěstí, a pokud nenávidíte svou práci a nemůžete odejít, snažte se najít i tam kousek radosti.

     

  • 6.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    Panny, svou práci nenávidíte, protože je pro vás pravděpodobně chaotická. Nemůžete si pomoct, ale jste moc organizované a kritické. Váš způsob myšlení v případě chaotické práce, začne působit negativně na vaše sebevědomí. Jste takovým „sebezabíjecím“ typem, takže se neobviňujte a dělejte všechno tak, jak nejlépe umíte a na to se zaměřte.  

     

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Váhy
    Autor: iStock

    Váhy, svou práci nenávidíte, protože není v práci dobrá atmosféra mezi lidmi. Vy jste mírotvorci, takže nesnášíte jakékoli rozrušení a konflikty. Musíte se ale naučit, jak se soustředit sami na sebe. Myslete víc na sebe, když s ostatními nehnete, buďte větší sobci. Není nic špatného na tom, že budete na prvním místě vy!

     

  • 8.

    Štír

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

    Štíři, nesnášíte svou práci, protože to není to, co jste očekávali. Jste typ, který když je nešťastný ve své práci, o tom musí s někým mluvit. Ovšem pozor, otevření se nesprávné osobě může zničit vaše představy o tom, jak se cítíte. Ujistěte se, že se svěřujete dobrému příteli, kterému důvěřujete. Pokud všechno, co děláte, vám přináší strach, bylo by lepší hledat práci, která vám lépe vyhovuje.

     

  • 9.

    Střelec

    Střelec
    Střelec
    Autor: iStock

    Střelci, svou práci nenávidíte zřejmě proto, že je tam někdo nepoctivý. Vy potřebujete v práci upřímnost. Pokud je tedy někdo, kdo se chová nefér, asi si budete muset domluvit schůzku s šéfem a svěřit se mu se svými obavami.  Pokud je to něco, co lze změnit nebo upravit, aby se situace zlepšila, udělejte to a pokračujte. Jestli to nejde, uvažujte o změně.

     

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: iStock

    Kozorozi, svou práci nenávidíte, protože děláte více práce než ostatní. A to vás pořádně žere. Nemusíte ale hned na každého vyhrknout: Nesnáším svou práci! Musíte někdy vyřešit nějaký ten problém nebo se poprat se stresem. Nejdřív se snažte posoudit situaci, pak teprve jednejte. Pokud zjistíte, že skutečně děláte až moc, skončete to a běžte jinam.

     

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: iStock

    Vodnáři, svou práci nenávidíte, protože nevidíte perspektivu. Mluvte se svými nadřízenými a řešte situaci. Snažte se zachovat pozitivní myšlení a hledejte alternativní způsoby, jak se vypořádat se svou situací. Uchovejte si naděje, že budete mít lepší výsledky, pokud zavedete na pracovišti inovace.

     

  • 12.

    Ryby

    Ryby
    Ryby
    Autor: iStock

    Ryby, svou práci nenávidíte, protože kolem vás nejsou šťastní lidé. Vaše znamení je citlivé a potřebuje cítit pozitivní atmosféru. Pokud ji Ryby necítí, trpí a stane se mučedníkem pro ostatní. Musíte se naučit to nedělat. Jakmile jste nešťastné, změňte to, přestaňte to dělat a prostě odejděte jinam.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz