Byli spolu bezmála devět let, což je na mladý pár českého showbyznysu vskutku obdivuhodná doba. A ač by se po takové době očekávalo, že dalším krokem ve vztahu bude spíš svatba a dítě, opak je pravdou. Modelka a ředitelka soutěže krásy Táňa Makarenko se rozešla s hokejovým útočníkem pražské Slavie Zdeňkem Bahenským!

„Je to pravda. Samozřejmě je to zvláštní pocit po osmi a půl letech. Náš vztah ale neměl z dlouhodobého hlediska perspektivu a každý jsme se vyvinuli jiným směrem,“ vysvětlila diplomaticky pro eXtra.cz Makarenko, proč už se Zdeňkem, který je mimo jiné exmanželem Vlaďky Erbové (38), s níž má dospívající dceru Viktorku (14), netvoří pár.

Dle slov modelky to vypadá, že každý od života čekal něco jiného, a tak to nebere tak fatálně a snaží se udržet si v těžkých chvílích nadhled. „Cítím se v pořádku. Je to už skoro dva měsíce, co jsme se odloučili. Určitě nejsme ani první a ani poslední pár a všem, kteří si procházejí něčím podobným, přeji mnoho sil. Rozchod není nikdy příjemný. Ale pro dobro nás obou to bylo asi jediné řešení, které mělo nastat,“ dodala Taťána k rozchodu s hokejistou.

VIDEO: Taťána Makarenko o své soutěži krásy: Podle čeho vybírá dívky, které bodují ve světě? 

Video
Video se připravuje ...

Taťána Makarenko o své soutěži krásy: Podle čeho vybírá dívky, které bodují ve světě? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
33 fotografií