Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tento týden v Ulici: Nová milostná dvojice a rvačka Luďka s Denisem

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
31. března 2020 | 06:00

V opět zkráceném týdnu seriálu Ulice se toho bude dít až až. Pěkně se to semele, bude zasahovat policie a možná nám tu vznikne nová láska.

Citlivá Kristýna nese čím dál hůř přetvářku a pokrytectví, ve kterém nyní žije kvůli rodičům. Už si je neidealizuje, naopak hodně kriticky vnímá, jací skutečně jsou. Jedinou oporou jí je nyní Denis, ale kvůli své zamilovanosti do něj nevidí, do jakého průšvihu se řítí. Proč Denis dostane tento týden od Luďka pěstí? Dan je trochu jiný, a to ho v některých okamžicích dost omezuje. Především, když mu na něčem záleží. Navíc když jde o ženy, to je teprve ožehavé téma! Miloš se rozhodne dát mu v tomto ohledu lekci, protože Danovi někdo padne do oka!

Nesmělému Danovi se zalíbila dlouhovlasá rusovláska, která je podle něj jiná než ostatní holky. Normálně se s ním baví, je zajímavá, hezká, chytrá, pohodová, takže by s ní rád trávil co nejvíce času. Má to ale malý háček. Netuší, jak to má ona s ním a co všechno se o ní dozví! Blanka s Luďkem se snaží, co jen to jde, odstřihnout Denise od Kristýny. Nastolí opravdu tvrdá opatření, kde svou roli bude hrát i policie. Není to už příliš, a jaké reakce to vyvolá?