Vinný sklípek, domácí kino, krb v obýváku, tenisový kurt, hned dva parádní bazény a Tichý oceán na dohled. V tomhle přepychu mají podle britského deníku The Daily Mail v úmyslu žít Harry s Meghan po svém odříznutí od královské rodiny. Kdysi na této adrese bydlel i hollywoodský idol Mel Gibson (64).

Budou se zabydlovat

Problémem je ale cena exkluzivní nemovitosti. Tedy cena luxusu lokalitě odpovídá, otázkou je, z čeho ji budou vyvrženci z britské monarchie platit, když byli odstřiženi od peněz královny a daňových poplatníků.

Sídlo je na prodej za v přepočtu 500 milionů korun. Harry s Meghan by si ho ale raději pronajali, protože údajně chtějí nejprve zjistit, jak se jim bude život nedaleko Los Angeles a samotné sousedství líbit. Pronájem vyjde na 400 000 Kč za jednu noc. To se tedy budou mít co ohánět!

Kdo je bude hlídat?

Druhou otázkou, která trápí Harryho, je ochranka. Už ve středu definitivně přijdou podle dohody s královnou o své peněžní zdroje z Británie a jeho vlast už mu nebude ani platit bodyguardy. Nemá se k tomu ani jeho poslední domovina – Kanada. Není se co divit! Roční náklady na jejich ochranku byly vyčísleny na v přepočtu 250 milionů korun.

Daily Mail se domnívá, že Harry má jedinou šanci: oficiálně požádat o bodyguardy amerického prezidenta Donalda Trumpa (73), na jehož území se chtějí nastěhovat...

Nezodpovědná babička Archieho: Rouška jí nic neříká

Pokud se nastěhují do Malibu, budou mít Harry s Meghan necelých 20 kilometrů od svého sídla k dispozici babičku na hlídání svého malého synka Archieho, kterému bude na začátku května jeden rok. Meghanina matka Doria Raglandová (63) totiž bydlí v Los Angeles. Bohužel je ale jako babička prominentního vnuka velmi nezodpovědná: byla opakovaně spatřena, jak vychází ven bez ochranné roušky.

Fotogalerie
38 fotografií