Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž z Liberecka předstíral Covid-19 aby nemusel do práce: Může skončit i v lochu!

Muž z Liberecka předstíral Covid-19 aby nemusel do práce: Může skončit i v lochu!
Muž z Liberecka předstíral Covid-19 aby nemusel do práce: Může skončit i v lochu!  (Autor: Václav Burian, Profimedia.cz, Archiv Blesku)
Autor: DH - 
28. března 2020
11:39

Policie v Liberci řeší velmi pikantní případ. Dosud neznámý muž měl kvůli svému prospěchu předstírat, že je nakažen koronavirem, aby se vymluvil z práce. Za šíření poplašné zprávy v době stavu nouze mu teď hrozí vyšší trest.

Muž dal do své práce, kam evidentně za každou cenu nechtěl dorazit, vědět emailem, ve kterém uvedl, že je nakažený novým typem koronaviru a musel být hospitalizován v nemocnici. Bohužel pro něj, zaměstnavatel a brzy i policie zjistili pravdu.

Informaci potvrdila televizi Nova krajská policejní mluvčí Vladimíra Štýrová, která zároveň nesdělila, o jakou firmu se v tomto případu jedná. V tuto chvíli se posuzuje, zda muž jednal skutečně tak, aby nemusel do práce nebo či se nejednalo o žert.

 „Případ šetříme pro podezření ze spáchání zločinu šíření poplašné zprávy. S ohledem na stav nouze v Česku hrozí pachateli až osmileté vězení,“ doplnila informace Štýrová. Muž tak může za svůj přešlap tvrdě pykat, protože k jeho smůle jsou sazby během stavu nouze za jakékoli přestupky, přečiny i zločiny daleko vyšší.

BoziMilda ( 28. března 2020 20:23 )

Když rychle sežene koronavirus, tak je z toho venku.

ostuda ( 28. března 2020 16:37 )

nechtělo se mu do práce - hrozí 8 let natvrdo!
šmejd a parazit nás okrade o x milionů - a v pohodě - monako

krapotkin ( 28. března 2020 15:26 )

Je to lotr. Chodit do práce, platit daně a snad ještě pr d ět. To je jediný, co Češi ještě smějí. To vše jen proto, aby si vládnoucí sebranka mohla zvyšovat platy.

bullshit ( 28. března 2020 12:21 )

Místo ...Může skončit i v lochu! by již mělo být Skončil v lochu...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa