S propuknutím pandemie se celý svět snažil obrnit dostatečným množstvím ochranných prostředků, ty jsou však dodnes nedostatkovým zbožím a kdo něco ulovil, může si pískat. Meghan po všech svých zaměstnancích požaduje roušky, rukavice a častou dezinfekci rukou. Bezpečnostní pravidla se vztahují i na blízký kontakt  - k vévodům ze Sussexu a jejich synovi Archiemu (10 měsíců) se nikdo nesmí přiblížit, pokud to není nezbytně nutné.

Charlesovo nakažení virovým onemocněným COVID-19 byla opravdu nečekaná rána pod pás. Když si Meghan uvědomila obrovské riziko, rozhodla se zavést nová drastická opatření pro služebnictvo, další zaměstnance i je samé.

Zdroj blízký královskému páru prozradil serveru Daily Mail, že kromě roušek a rukavic se musí všichni zouvat a převlíkat venku. „Kdokoliv, kdo pro ně venku něco obstarával, musí před příchodem do domu nechat boty a kabát nebo bundu na speciálně zřízeném místě před vchodovými dveřmi.“

„Všechny výrobky se musí umýt mýdlem,“ pokračuje zdroj ve výčtu dalších opatření, „a žádná krabice od čehokoliv nesmí překročit práh domu. Co si objednají, to je otevřeno venku, pečlivě otřeno a přeneseno dovnitř.“

Meghan se dříve nechala slyšet, že s princem Harrym posilňují imunitu velkým množstvím vitaminu C a nejraději by všechny včetně zaměstnanců nechala preventivně otestovat na koronavirus, bez symptomů to ale bohužel není možné.

VIDEO:  Žilková bude opět babičkou. Smolíkovi zemřel bubeník. A Meghan mění příjmení

Video
Video se připravuje ...

Žilková bude opět babičkou. Smolíkovi zemřel bubeník. A Meghan mění příjmení Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
137 fotografií