Pravnoučata britské královny Alžběty II. (93), tedy princ George (6), princezna Charlotte (4) a princ Louis (v dubnu 2 roky), se připojila k online potlesku, kterým celý svět ocenil všechny, co nasazují své životy v první linii boje proti viru COVID-19. Toto gesto tento čtvrtek zároveň dělaly miliony lidí po celém světě během výzvy #clapfroucarers (což česky znamená „potlesk pro ty, co se o nás starají“), aby vyjádřili svou vděčnost a zároveň posílili všeobecnou morálku.

„Všem lékařům, zdravotním sestrám, pečovatelům, praktickým lékařům, lékárníkům, dobrovolníkům a dalším zaměstnancům NHS, kteří neúnavně pracují na tom, aby pomohli těm, kteří byli napadeni virem COVID-19, děkujeme vám,“ stojí na oficiálním účtu Kensington Royal společně s rozkošným videem, ve kterém všichni tři potomci prince Williama (37) a Kate Middletonové (38) nadšeně tleskají. Tím mimochodem ocenili i ty, co pomáhají jejich dědečkovi, princi Charlesovi (71), jenž také oznámil, že byl pozitivně testován na tuto vážnou chorobu.

Video bylo pořízeno na zahradě kensingtonského sídla, jenom krátce poté, co byly uzavřeny školy i v Anglii, kde se koronavirus vzhledem k velice laxnímu přístupu britské vlády šíří alarmující rychlostí. Záběry také nabídly vzácný pohled na maličkého prince Louise, jenž se po dlouhé době ukázal opět na veřejnosti. Naposledy byl vidět na rodinném vánočním přáníčku vévody a vévodkyně z Cambridge. Nešlo si nevšimnout, že je to už pořádně velký klouček, který jako kdyby svému staršímu bráškovi Georgovi z oka vypadl.

VIDEO: Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi

Video
Video se připravuje ...

Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi @kensingtonroyal

Fotogalerie
48 fotografií