Mnohé maminky, které se ze dne na den staly domácími učitelkami svých milovaných ratolestí, se potýkají s nečekanými problémy. Například jak vysvětlit dětem látku, kterou samy moc dobře nechápou, anebo ji berou zcela automaticky? Jsou to chvíle, co by nejednoho člověka přivedly na pokraj zoufalství. Některé ženy si proto v těchto dnech vypomáhají pořadem UčíTelka, jenž do svého vysílání zařadila Česká televize, jiné se mohou inspirovat u oblíbené herečky Michaely Maurerové.

Pihovatá zrzka, která se proslavila rolí ztřeštěné kadeřnice Digi v nekonečném seriálu Ulice, se rozhodla ukázat svým příznivcům a fanouškům své „Domácí učitelské okénko“ a tip, jak nejlépe naučit své dětičky zlomky. S lahví vína! Názorně na sklenici předvede, jak vypadá jedna čtvrtina, druhá, třetí, celek… a jak to vypadá, když se třetina upije. A pak druhá i třetí… „A opakujeme,“ říká ve videu na instagramu Míša a pořádně si přihne. „Vyučování by ale nemělo trvat moc dlouho. Na zdraví.“

„Řekni, že jsi v tom měla obarvenou vodu?!“ dožadovala se odpovědi pobavená moderátorka Laďka Něrgešová, když viděla, jak tekutina v Maurerové rychle mizí. „Měla jsem tam čaj, no. By mě to jinak zabilo, bylo odpoledne,“ přiznala tahle zasloužilá maminka dvojčat Magdaleny a Josefa (11), která vzešla z jejího manželství s podnikatelem Milanem Kožíškem (49), a dcerky Emmy (1), kterou má se svým současným partnerem. „Ale ksichty dobrý, jak já u vína,“ smála se jejímu hereckému výkonu jedna její fanynka.

VIDEO: Míša Maurerová s dcerou: Kdyby měla vousy, je celý tatínek! 

Video
Video se připravuje ...

Míša Maurerová s dcerou: Kdyby měla vousy, je celý tatínek! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
72 fotografií