Mladý muž, co si říkal Horset Vládce a svou účastí v Prostřenu si hodlal udělat promo pro svoji kapelu, má nyní dost vážné problémy: Uvízl totiž s přítelkyní v Austrálii. Chtějí se dostat domů, ale bohužel zatím nevědí, kdy a jak to vyjde. „Stornovali nám jedny letenky, druhý letenky, a když jsme se chtěli zkusit dostat na Bali, tak všem lidem na letišti oznámili, že nám chybí nějakej dokument, a nepustili nás do letadla. Měli jsme ale štěstí v neštěstí, protože kdybychom tím letěli, tak bychom zůstali 14 dní v Kuala Lumpur v karanténě,“ líčí na videu od protinožců.

„Jsem zaskočený z toho, co se děje. Vzhledem k tomu, že se zrušily koncerty, nemám na víkendy práci. I když to je zatím tak, přesto tady v Austrálii chodím s kamarády do zkušebny a hrajeme, abychom byli připravení,“ posteskl si muzikant. „Nacházím se teď v Brisbane, kam jsem se dostal z Canberry přes Sydney stopem. Byla to dobrodružná cesta – a zatím to vypadá, že cesta domů bude stejná. Držte nám palce,“ vzkázal podle FTV Prima Horset svým příznivcům. Už o něm prý vědí i na ambasádě, co se skupinou Čechů v Austrálii řeší stejný problém.

Horset Vládce během pořadu Prostřeno! své skutečné jméno ani věk záměrně neuvedl. Své hosty přivítal v polovině listopadu ve svém bytě v Brně - respektive v prostoru, který je jeho bydlem, ale zároveň i klubem a zkušebnou. Nacházela se v něm například kuchyně, ale z kohoutku přitom netekla pitná voda… Už tenkrát se ovšem Horset ostatním soutěžícím svěřil, že rád a hodně cestuje, v zimě například každoročně odjíždí za teplem na Kanárské ostrovy, kde přebývá v jeskyni. Bohužel, jeho poslední výlet se kvůli viru COVID-19 tak docela nevydařil…

Mimochodem, od dob Prostřena se Horset objevil na televizní obrazovce ještě jednou, a to v poslední vánoční pohádce Princezna a půl království, co běžela na prvním kanále České televize. Tam se Horset stal součástí komparzu: Pro svůj „středověký vzhled“ si zahrál jednoho z mnoha vojáků. Na facebooku se dokonce pochlubil fotkou, na níž pózuje společně s představitelem hlavní role Honzy, Matoušem Rumlem (34).

VIDEO: Účastník Prostřena Horset Vládce uvíznul kvůli koronaviru v Austrálii

Video
Video se připravuje ...

Účastník Prostřena Horset Vládce uvíznul v Austrálii FTV Prima

Fotogalerie
16 fotografií