Vyhlášená hollywoodská krasavice, která nechyběla v téměř žádném trháku devadesátých let, během nichž platila za sex symbol, se může pochlubit dalším talentem. Když Sharon Stoneová během karantény sáhla po štětci a vodovkách, asi ani ona sama nečekala, že dokáže nejen namalovat obraz, ale že bude tak povedený. Aspoň soudě dle její překvapené reakce na videu zveřejněném na hereččině oficiálním instagramovém profilu.

„Dokončila jsem svůj první obraz. Jsem z toho tak nadšená! On totiž doopravdy vypadá jako něco skutečného, což mi přijde rozhodně pozoruhodné,“ svěřila se s úsměvem herečka a její výraz napovídá, že velmi překvapila především samu sebe. Nejspíš totiž ani samotná Sharon nečekala, že se růžový květ na plátně tak věrně přiblíží realitě.  

I Stoneová patří mezi celebrity, které se v aktuální nelehké době snaží inspirovat své fanoušky po celém světě a nenechat je propadnout trudomyslnosti. „Skutečně můžete zvládnout něco, o čem jste neměli nejmenší tušení, že byste mohli dokázat. Vy, kteří jste doma a lámete si hlavu, co dělat. Já namalovala obraz. To byl můj malý krok v procesu sebezdokonalování. Doufám, že se oddáváte něčemu, co vás baví a činí šťastnými. Taky doufám, že jste v pořádku a bezpečí,“ vzkázala divákům videa herečka, která na úplný závěr nezapomněla popřát hodně lásky.    

VIDEO: Herečka Sharon Stone je i ve svém věku stále sexy

Video
Video se připravuje ...

Herečka Sharon Stone je i ve svém věku stále sexy /YouTube/

Fotogalerie
33 fotografií