Coby vévodkyně ze Sussexu se všemi povinnostmi by zřejmě mohla na takovou nabídku zapomenout, ale to už s Harrym vyřešili odstřihnutím od zbytku rodiny a odchodem do Kanady. Nyní se tak brunetka může vrátit ke své profesi herečky. Pomalu ale jistě.

Zatím prvním nenápadným krůčkem je spolupráce s kanálem Disney+, kde Meghan nabídli roli v novém dokumentu s názvem Elephant (anglicky slon- pozn.red.). V přírodopisném pořadu o putování slonů po Africe sice neuvidíme Meghaninu tvář, zato snímku propůjčila svůj hlas a namluvila tak průvodní komentář. 

Jistě se nejedná o špatně placenou záležitost, když televize do dalšího dokumentu, tentokráte o delfínech, obsadila i oscarovou herečku Natalie Portmanovou (38). Vše oznámil kanál Disney+ na instagramu. „Dva nové filmy, dvě nezapomenutelné cesty. Začněte sledovat Elephant, namluvenou Meghan, vévodkyní ze Sussexu, a Doplhin Reef (v překladu Útes delfínů) s hlasem Natalie Portmanové. 3. dubna, pouze na DisneyPlus,“ stálo v oficiálním ohlášení.

Již delší dobu si ostatně i vrabci na střeše cvrlikali o tom, že brunetka by se ráda vrátila k herecké profesi a dokonce s Disneyem již byla spojována. Už v červenci celý internet bouřlivě spekuloval o tom, že práci jí tam dohodil sám Harry, když se ve společnosti bavil s ředitelem kanálu a připomínal mu, že jeho žena se věnuje dabingu. Teprve nyní se ale zvěsti o spolupráci potvrdily a jedná se o vůbec první Meghanin kšeft po odchodu z královské rodiny, ačkoliv Disney ještě používá její oficiální titul. Časem ale zřejmě i ten nahradí nové příjmení.

A pokud se herečka osvědčila, jistě o ní ještě uslyšíme. Možná že v příští roli už ji třeba i uvidíme na filmovém plátně, což by si jistě velmi přála. Předtím, než poznala Harryho, měla ještě pod dívčím jménem Markleová dost slušně rozjetou kariéru díky oblíbenému seriálu Kravaťáci (Suits), kde hrála půvabnou Rachel Zaneovou.

Video: Šokující rezignace prince Harryho očima experta Forejta: O ambicích Meghan a zklamání Alžběty

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Šokující rezignace prince Harryho očima experta Forejta: O ambicích Meghan a zklamání Alžběty Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
75 fotografií