Nedávné řeči Dády Patrasové o návratu, respektive tvrzení, že její manželství s Felixem vlastně nikdy neutrpělo žádnou trhlinu, rozpálily hudebníka doběla. „Nevím, co to zase vypráví. Snažil jsem se jí domluvit, ale to nelze. Měla by se léčit, ale stále to odmítá,“ rozčiluje se Felix Slováček,  který má jednoznačně za to, že jeho stále ještě manželka má vážné problémy s nadměrnou konzumací alkoholu. Hudebník jen smutně kroutí hlavou nad tím, že ani vážná nemoc společné dcery Aničky (24) jeho ženu nepřiměla vyhledat odbornou pomoc.  

„Chápu, že na mě brát ohled nebude. Myslím ale, že léčbou by paní Patrasová určitě potěšila především své děti. Vyhnula by se tak také tomu, že by příště mohla někomu skutečně ublížit,“ svěřila Blesku svůj pohled na věc Lucie Gelemová s odkazem na nehodu z prosince roku 2018. Tehdy Dádě Patrasové policisté naměřili při dechové zkoušce dvě a půl promile alkoholu v krvi poté, co se střetla s jiným autem nedaleko svého bydliště na pražských Vinohradech.   

„Jsem s Lucií a nehodlám na tom nic měnit,“ zní rezolutní slova z úst hudebníka, který si už evidentně vybral svou vyvolenou. Na důkaz, že je jí právě Lucie Gelemová, se s výtvarnicí odebral na její chalupu, kde zamilovaná dvojice hodlá setrvat, dokud budou v Česku platit karanténní opatření kvůli šířící se nákaze koronaviru. Těžko říct, co si o řečech o plnohodnotném manželství s Felixem myslí Vito, údajný Dádin italský přítel. Právě toho totiž herečka ještě nedávno prezentovala jako svého nového životního partnera.

„Dlouhé roky se bráním tomu, abych situaci kolem Felixe a jeho manželky komentovala. Vyjádřila jsme se pouze jednou, a sice když jsem se bránila lživému nařčení, že jsem jí měla posílat jakési sprosté dopisy či esemesky. Ve skutečnosti mi je od roku 2015 posílá právě ,tato dáma‘,“ krčí rameny Lucie Gelemová, která má prý veškerou vzájemnou korespondenci uloženou.

VIDEO: Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
33 fotografií