Než si Leona pořídila tohle prostorné bydlení, tak bydlela po podnájmech. Ale už 10 let tráví v domku se zahradou. „Naše dispozice byly předurčeny k loftovému bydlení, tedy s horním podlažím ve stavbě. Nahoře máme pokoje, koupelny a všude jsou velká francouzská okna," řekla pro blog.velkykosik.cz Leona, která do svého bydlení nechala nahlédnout v době karantény, protože kromě přírody nikam nechodí. 

Dům je velmi barevně zařízený a neskutečná je kuchyň, která působí velmi útulným dojmem a podle fotek v ní zpěvačka tráví hodně času. „Kuchyň je hodně barevná, kde mám krásný červený kámen na pracovních deskách a zelenkavý jídelní stůl, který vyrobil ještě můj bývalý partner Bořek, a k němu krásné židle," netají se Machálková.

Ta stůl v době karantény využívá i jako pracovní desku, kde má šicí stroj a šije roušky. „Šiju roušky pro rodinu a kamarády, ale věřte mi, moc mi to nejde. Trošku lituju, že jsem vystudovala filozofickou fakultu, místo abych se vyučila švadlenou,“ okomentovala své šití zpěvačka. 

V obýváku je dost prostoru na cvičení jógy. Stěny zdobí velké obrazy, na jednom z nichž jsou rty, na dalším zase portrét Marilyn Monroeové

VIDEO: Bludy Leony Machálkové: Děs v očích při pohledu na syna Artura (17)!

Video
Video se připravuje ...

Bludy Leony Machálkové: Děs v očích při pohledu na syna Artura (17)! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
35 fotografií