Mladičká zpěvačka Monika Bagárová čeká se svým partnerem Makhmudem Muradovem, zápasníkem, co pochází z rodiny tádžických Uzbeků a říká se mu jednoduše Mach, miminko. Na všech fotkách, které tahle dvojice sdílí na sociálních sítích, jim to velice sluší. Ona je něžná, křehká a drobná, zatímco on kus chlapa s ostře řezanými rysy. Na první pohled vypadají jako zamilované hrdličky.

Monika se však nechala slyšet, že ona pohádková láska na první pohled, kdy se podlamují kolena, v bříšku šimrají motýlci a kdesi v dálce hrají housle, mezi nimi nezaplála. Přesto to byla ona, kdo jako první projevil o toho druhého zájem!

„Zápasení a souboje MMA mě nikdy nezajímaly, ale sleduje je manžel mé sestry. To on mi jednou ukázal, že obdivuje jednoho mladého fightera z Uzbekistánu. Prý je to borec a pořádný frajer. Tak jsem se podívala jeho fotky, jeho videa ze zápasů, něco jsem si o něm přečetla a celkem mě začal zajímat. Líbilo se mi, že je rodinný typ, že vypráví o dětech, že pomáhá jiným… a před jedním zápasem jsem mu napsala. Popřála jsem mu hodně štěstí,“ zavzpomínala Bagárová pro slovenský magazín Emma na dobu před dvěma lety.

Stejně jako pro Moniku byl Mach naprosto neznámou persónou, ani on netušil, že je Monika slavnou R’n’B pěnicí. „Pár dní jsme si jen vyměňovali zprávy, pak si ode mne vyžádal telefonní číslo a hned mi zavolal. Osobně jsme se setkali až po několika týdnech, protože odletěl do Uzbekistánu,“ líčí Bagárová počátek vztahu, z něhož co nevidět vzejde jejich společný potomek. „Určitě to nebylo tak, že bychom se jeden z druhého mohli hned po prvním setkání zbláznit. Naopak, oba jsme potřebovali čas, abychom se oťukali.“

Po dvou měsících ale už spolu bydleli. „Monika se toho trošku bála, prý jestli to není příliš brzy, ale přesvědčil jsem ji, že takto se alespoň lépe poznáme. Že nemá smysl ztrácet čas,“ směje se teď, s odstupem času, Mach.

Stejně rychle spolu počali i dítě. „Já jsem vždycky chtěla být mladou mámou, jen jsem k tomu nemohla najít vhodného partnera. Mach je první chlap, při kterém jsem si řekla, že bych do toho šla,“ dodala Monika, finalistka Česko Slovenské SuperStar roku 2009, která v minulosti randila například se zpěvákem Benem Cristovaem (32) nebo bubeníkem Dávidem Hodkem (22).

S Machem bydlí v Praze. „Dala mi domov a nyní mi dá i rodinu, více mi netřeba,“ tvrdí urostlý mladý muž. Do svatby se však zatím prý nežene. „Po jednom zápase se mě na tiskové konferenci zeptali, jestli je Monika moje přítelkyně. Na to jsem odpověděl, že ne, protože ona je moje žena. Čeká přece mé dítě. Možná jednou bude mojí manželkou, možná se jednou nakonec vezmeme, ale podle mě dítě spojuje lidi mnohem víc než nějaká svatba,“ domnívá se budoucí tatínek.

VIDEO: Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
55 fotografií