Rozvod zahájili v roce 2016 a ukončen byl až loni. Oba jsou svobodní, bohatí a mohou si dělat, co chtějí. Ale zatímco Brad se honí za ztracenou láskou a pomalu si ji získává, ubrečená Angelinasedí ve své slonovinové věži a odmítá exmanželovo štěstí.

Podle zdroje z okolí rozkmotřeného páru se hvězdné Laře Croft nelíbí, že to Brad táhne s Jennifer. Kdyby to byl kdokoliv jiný, asi by to vydýchala, ji ale ne. A tak se rozhodla, že ho rozpálí do běla, a začala chodit s jeho kamarádem. Stal se ovšem přesný opak.

„Brad zaslechl, že se Angie vídá s jedním z jeho přátel. Vůbec ho to nezajímá. Angie roznesla, že se to stalo naprosto přirozeně, ale Brad to zpochybňuje. Myslí si, že je to jen další zvrácený pokus, jak se mu dostat pod kůži. Absolutně jí nevěří,“ svěřil se zdroj serveru International Business Times.

Není to první ani poslední pokus, jak exmanžela potopit. Začátkem roku ho opět pohnala k soudu, protože se domnívala, že bývalý alkoholik, jako je Brad, nezvládne pečovat o pět nezletilých dětí. Po soudci požaduje znalecký posudek, který přezkoumá vztah potomků s jejich otcem a dobere se k případným problémům ve výchově. Jak to pokračuje, to zůstane přísně tajné. Jolie si po zkušenostech s rozvodovým řízením nepřeje, aby bylo cokoliv zveřejněno.

Fotogalerie
92 fotografií