Svůj boj o život svádí Laufer v pražské Nemocnici Na Homolce. Sice vše začalo jen plánovaným zákrokem kolene, ale následovaly komplikace v podobě selhání srdce. 

Interpret písně Sbohem lásko, já jedu dál je tak v umělém spánku. Navíc k němu nesmí ani jeho rodina. „Samozřejmě tatínkovi můžu akorát poslat muziku a takové věci, ale jinak ta moje asistence je limitovaná, a tím pádem je to všechno komplikovanější,“ posteskla si pro Top Star umělcova dcera Ester.

Kvůli současné hrozbě koronaviru a nouzovému stavu v Česku jsou zakázány návštěvy, ostatně žena nesmí navštívit ani svou maminku, což jí také nepřidává. „Máma je v rehabilitačním zařízení, takže je to taky komplikované,“ potvrdila Lauferová, jak se věci mají. Nezbývá jí tak nic moc jiného, než zkrátka doufat, že vše dobře dopadne.

Optimistickými se snaží zůstávat i kolegové Josefa, například z Divadla Broadway, kde ještě donedávna účinkoval v muzikálu Kvítek mandragory, ale též bavil diváky coby šašek v Muži se železnou maskou. „Není ale v kómatu, normálně spí, Pepa a všechny jeho klinické testy jsou v pořádku. Tak asi si potřebuje jenom víc odpočinout,“ řekl Top Staru s nadějí producent divadla Oldřich Lichtenberg.

VIDEO: Josef Laufer rád vtipkoval: Až natáhnu brka, tak po mně zbyde hromada železa! 

Video
Video se připravuje ...

Josef Laufer jako Terminátor: Až natáhnu brka, tak po mně zbyde hromada železa! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
10 fotografií