Antonín Javůrek (Roman Tomeš), jemuž nikdo neřekne jinak než Tony, není zrovna velký lumen. Urostlého, poněkud jednoduchého Tonyho, si na svůj statek Slunečná vzal farmář Martin Popelka (Ota Jirák), který záhy zemřel. Majetek tak připadl jeho dcerám, sympatické a pracovité Týně (Eva Burešová) a její po penězích a po životě v luxusu toužící sestře Sylvě (Barbora Jánová).

Tony ještě jako mladík skončil za mřížemi. A tvůrci seriálu, jak je zatím vidno, jej nešetří. Třeba ho poslali do hledáčku lichvářů. Hloupě si vypůjčil peníze, na jejichž včasné vrácení nebyl schopen vydělat, tak nejenže dostal nakládačku, ale ještě čelil pitbulovi. Chvíli se bál i sám herec, když to vypadalo, že mu čtyřnožec vskutku jde po krku.

Ležel na zemi a pitbul se blížil 

„Docela jsem se bál. Ležel jsem na zemi a pes se blížil, štěkal, vrčel a na malý okamžik jsem opravdu myslel, že se mi zakousne do krku,“ přiznal představitel Tonyho. Doma prý měli vždy psy, ale jednou jejich boxer pokousal bratry a museli ho dát pryč.

S manželkou Relax na špacíru

Tomeše si všimli i filmaři, a tak se ještě před Slunečnou objevil v seriálech Ordinace v růžové zahradě a Doktoři z Počátků. Na filmovém plátně debutoval v celovečerní romantické komedii režiséra a scenáristy Karla Janáka LOVEní (2019).

S manželkou Míšou, s níž má dvě děti, moderoval dokumentární pořad Relax na špacíru, magazín, který diváky provede zajímavými zákoutími Česka a po vybraných zahraničních destinacích.

Fotogalerie
9 fotografií