Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zlatá mládež závodí v centru Prahy: Jízda na červenou, 180 km/h a nebezpečné předjíždění!

Autor: VaB - 
24. března 2020
05:02

Skupinka mladých „závodníků“ jezdí centrem Prahy v nadupaných autech a soutěží mezi sebou, kdo bude nejrychlejší. Jako svou trať si vybrali Sokolskou ulici ven z centra Prahy přes Nuselský most. Nařízená padesátka jim ale nic neříká, jejich rychlost dosahuje až dvou set kilometrů za hodinu! Vše si přitom za jízdy natáčejí…

Tři profily na sociálních sítích, tři sportovní auta a zejména pak noční hodiny v Praze dávají třem mladým řidičům dostatek příležitostí a odvahy k tomu, aby mezi sebou pravidelně závodili. Jejich trať je ale vcelku jednoduchá. Jde o rovinku od Václavského náměstí přes Nuselský most až na ulici 5. května, která se pak mění v dálnici D1. Jezdí ale i v opačném směru. 

Jejich rychlost ale nedosahuje nařízené padesátky, spíše několikanásobně více. Přes Sokolskou ulici od Václavského náměstí si to za hvízdotu gum a střílení z výfuků jedou rychlostí 180 kilometrů za hodinu a více! Jeden z nich dokonce projel červenou na semaforu i křižovatky na Václavském náměstí. 

Video  Mladíci ve sportovních autech jezdí centrem Prahy rychlostí 200 km/h.  - Instagram
Video se připravuje ...

Ve vysoké rychlosti tak drží jednou rukou volant a v druhé svůj chytrý telefon. Svou jízdou se pak chlubí na instagramu.   

Prohánějí se ve sportovních autech. Jednomu z nich patří Audi S5 s 4,2litrovým motorem, dalšímu z nich sériová Octavie RS a třetí pak jezdí ve sportovní verzi Volkswagenu Golf.

Blesk zajímalo, jestli se nebezpečnou jízdou mladíků zabývá policie. „Pražští policisté se začali zabývat zaslanými videy. Vše řeší dopravní policisté,“ uvedla pro Blesk mluvčí pražské policie Eva Kropáčová s tím, že věc šetří na základě dotazu Blesk.cz.

Vsoku ( 25. března 2020 18:24 )

zvonik54 ( 25. března 2020 08:08 )

Gottwaldovy děti jsou téměř všechny mrtvoly, díky svému nezřízenému životu chlastu a nikotinu. Jen Ty ještě zivoříš Asmo Deusi! Proto blbneš...

zvonik54 ( 25. března 2020 08:03 )

Stačila by jedna dlažka do čelního skla od chodce. A co si na něm vezme...

Vsoku ( 24. března 2020 21:32 )

Přát někomu smrt nesouvisí s pudem sebezáchovy, to pardon.

Nechto ( 24. března 2020 21:06 )

Jedná se o mladého klučinu jménem Adam Žáček který má na fb že pracuje pro Apple. Ať si PČR prověří na facebuku stránku ukazoctavku.eu kde se tomuto videu ještě směje. Administrátoři taktéž. Udělejte si sním pořádek, než někoho zabije.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání