Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Prsatice popsala trable s megavnady: Muži ji bez dovolení osahávali, měla strach ze sexu

Autor: mav - 
15. dubna 2020
20:11

U mnohých zpěvaček fanoušci oceňují bujné poprsí, ale Senetisiwe Ginindzaová (23) z Jižní Afriky je trochu jiný případ. Umělkyně disponovala tak gigantickými ňadry, že jí kromě pozornosti přinášely i velké problémy.

„Když jsem se naposledy měřila, velikost košíčku byla I,“ popsala umělkyně. Ale podprsenku stejně moc nenosila. Nesehnala dost velkou, a když se do nějaké aspoň napůl napasovala, rozdírala jí záda. Trpěla totiž takzvanou gigantomastií. Každé její ňadro vážilo skoro tři kila. O jejím trápení informoval britský The Sun.

Své problémy s ňadry ostatně popsala sama. „Vždycky jsem byla drobná s útlým pasem, takže když narostla, nebyla v poměru k mému tělu. Byla jako melouny. Při chůzi o sebe nepříjemně plácala, běhání přímo bolelo. A při běhu mě mlátila do obličeje,“ vzpomínala na své potíže.

Její trable došly až do bodu, kdy se zpěvačka začala bát vycházet ven. Vadila jí nepříjemná pozornost mužů, kteří její poprsí pokládali za uměle zvětšené a dotýkali se ho bez jejího svolení! Také se obávala intimních chvilek, nevěděla, jak by partner na její ňadra reagoval.

Vyřešila to operace. Nebylo to nic snadného trvala 4 hodiny, ale z „íček“jsou teď „céčka“ a Senetisiwe se konečně cítí dobře. Říká, že po operaci má pocit, že konečně může dělat cokoliv si zamane.

Uivatel_5417844 ( 16. dubna 2020 06:01 )

Ja bych tu opici klidně oplodnil...

Gunaz ( 16. dubna 2020 05:10 )

Odporna hnusna tlama

blamal ( 15. dubna 2020 22:24 )

Kdyz uz tak s megavnadami, ty Einsteine, ktery delas clankum titulky.

Zobrazit celou diskusi