Svatba Pavla Sedláčka s Evou Pilarovou se měla konat ve vazební věznici v Ruzyni a za svědka jim tehdy měl jít režisér Miloš Forman (†86). Jen pár dní před svatbou se ale natěšená nevěsta Eva Pilarová dozvěděla, že její nastávající na radu právníka obřad na poslední chvíli odpískal. Byl totiž ve vazbě, a podle jeho právníka by sňatek se známou zpěvačkou mohl být brán jako recese nebo snad dokonce provokace, což by mu u blížícího se soudu mohlo jenom přitížit. Písemně se Evě omluvil a očekával, že jeho stanovisko pochopí.

„A reakce Evy? Ta mě dost překvapila. Spočívala v tom, že mě přestala navštěvovat a už nenapsala,“ prozradil magazínu Aha! Sedláček. Za svou minulostí známá pěnice, o níž se psalo, že má zlato v hrdle, zkrátka udělala tlustou čáru. Odstěhovala se od Sedláčka, s nímž do té doby žila – a záhy se provdala za jiného. 

„Překvapilo mě, a hodně, že chodila s Mayerem a posléze si ho i vzala. Předtím ho nemohla ani cítit. Doslova,“ vrtěl hlavou Sedláček. Nutno však podotknout, že se zpěvákem Jaromírem Mayerem (76), interpretem písní Hospůdko známá nebo Dům U vycházejícího slunce, vydržela Pilarová ve svazku manželském pouhé tři roky…

„Miloval jsem ji a rozhodně to v mládí nebyla taková světice, jakou se v poslední době jevila,“ usmívá se nyní potutelně Sedláček. „Byla to pěkná ženská se vším všudy. Měla obrovský talent a také s ní byla celkem legrace.“ Natočili spolu i dva singly, a písnička Hey Paula se stala zdejším evergreenem.

Kromě zpěvu sdíleli prý ještě jednu vášeň: Sex. Zkrátka si sedli po všech stránkách. Ostatně jejich první oficiální setkání skončilo tím, že ji Sedláček odvezl domů na skútru… a od té doby byli neoddělitelní. „Pozvala mě dál, ráno jsme se probudili a už spolu chodili,“ popsal lehce kuriózní počátek jejich vztahu Sedláček.

VIDEO: Pavel Sedláček: Chtěl jsem si koupit letadlo, Ferrari je natruc!

Video
Video se připravuje ...

Pavel Sedláček: Chtěl jsem si koupit letadlo, Ferrari je natruc! David Turek

Fotogalerie
50 fotografií