„Vše je zavřené. Spousta Čechů a totální nedostatek informací. Pláže jsou uzavřené, většina lékáren také zavřených. Žádné roušky, obchody zavřené, dochází tu jídlo, letecké společnosti téměř nekomunikují,“ uvedl na sociální síti Ztracený, který k moři vyrazil se snoubenkou Marcelou a synem Marečkem. Vzal s sebou i své rodiče, ale teď se pohádka mění spíš v horor.

„Jsme u bazénu a čekáme," svěřil se zpěvák, který ještě nedávno tvrdil, jak je báječné být na jednom z nejhezčích ostrovů vůbec. Na Česko, které je poslední týdny stále více a více měněno opatřeními proti šíření koronaviru, sice prý myslel, ale jeho fanoušci to moc neocenili. „My teda nic příjemného neprožíváme, všude roušky, rukavice, desinfekce, nikam nemůžeme, ani dělat nic, co by pomohlo… Je to dost mazec, tahle doba, někteří si odjíždí na dovolený, jak kdyby se nic nedělo... A pak se diví. Je to tak trochu výsměch,“ vyčetli mu někteří a on se pak obhajoval, že přece nemohl tušit, jak situace vygraduje a jejich výprava zůstane uvězněná v zahraničí.

Teď už sám bezesporu ví, jak to vypadá, když kvůli koronaviru pořádně přituhuje. V takových momentech by byl jistě raději v rodné zemi, kde to dobře zná, než v cizině. Naštěstí se mu již podařilo vše zařídit tak, aby se mohl vrátit domů. „Sehnal jsem poslední letenky před uzavřením Emirates do 1. 7. a odlétáme příští týden," přiznal Marek s nadějí, že vše dobře dopadne.

VIDEO: Marek Ztracený požádal o ruku svou přítelkyni před vyprodanou O2 Arenou!

Video
Video se připravuje ...

Marek Ztracený požádal o ruku svou přítelkyni před vyprodanou O2 Arenou! 

Fotogalerie
78 fotografií