Ten, kdo si vybral povolání veřejnosti na očích a ještě navíc sdílí svůj osobní život na sociálních sítích, musí umět přijmout všechny ohlasy. Vyslechne si totiž nejen chválu, ale sem tam i kritická slova na svou adresu. Moc dobře to teď už ví i Jitka Boho. Někdejší misska se totiž pochlubila, že svou čtyřletou dceru Rozálku vzala v době vyhlášené karantény na výlet do lesa. Tím se ovšem stala terčem kritických komentářů. A tak modelka a nově i youtuberka pocítila potřebu se veřejně obhájit.

„Jo, byly jsme s Rosi v lese a prosím, NIKOHO jsme nepotkaly! Jen zajíček nám přeběhl pres cestu. V těchto chvílích jsem opravdu vděčná za to, že jsme na vesnici a les máme téměř za domem. A proč to vlastně píšu? Došla mi zpráva, jak si mohu v době karantény dovolit vyjit ven, jestli jsem nějaká výjimka, že to pro mne neplatí? Tak výjimka nejsem, ale myslím, že tohle snad ještě nikdo nezakázal, ne? Díky Bohu, protože ten čerstvý vzduch, nikde nikdo, procházka lesem, to je lék!“ vypsala se ze svých pocitů křivdy Jitka Boho na instagramu.

Ovšem podpora se dostavila a vítězka soutěže Česká Miss z roku 2010 Jitka Boho, rozená Válková, v tom nezůstala sama. Vlídná slova přišla z řad kolegyň královen krásy. Nenechala ji v tom ani Lucie Křížková(35), která svou korunku vyhrála v roce 2003 v soutěži Miss České republiky, tehdy ještě s příjmením Váchová.

„Lidi jsou teď extrémně zlí...Když je to oprávněné, moralizování chápu, ale často je to mimo mísu...Do přírody se přeci může. Kdyby se každý sám snažil dělat maximum, bylo by nám lépe,“ napsala slova podpory Lucie Křížková a potvrdila tak, že i mezi modelkami a misskami nepanuje pouze rivalita. I když třeba jen vzácně, ale i krásky pojí i přátelství.

VIDEO: Jitka Boho ve šťastnějších dobách, kdy ještě nemusela řešit koronavirus ani rozvod

Video
Video se připravuje ...

Miss Jitka Boho v zácloně a s bobky na hlavě! Kdo jí tak vymódil? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
41 fotografií