Přátelství osudové ženy Daniela Nekonečného (†52) Zuzany s Evou Pilarovou trvalo přes třicet let, o čemž svědčí černobílá fotografie, kterou zveřejnila na sociální síti.

„30 let stará fotka, chalupa. Jíme na ní ten tvůj úžasný rajský moučník. Minulý týden jsme na něj vzpomínaly a říkala jsem ti, že nám ho musíš zase brzy udělat. Nevíme, kde jsi a jak to tam vypadá, ale víme, že jsi tam odešla v klidu a pokoji, byl u tebe Honza držel tě za ruku a říkal ti, že tě miluje. Nikdy nezapomenu, jak jsi mě kolikrát vlídným slovem uklidnila, pomohla i rozesmála. Ty naše každodenní noční emaily... Vím, že jsem se přátelila s opravdovou legendou. V pondělí jsem ti za vše poděkovala. Vanilko, je tady bez tebe smutno!“ připsala k archivní fotce Zuzana, která jako jediná Evu neoslovovala jménem, ale přezdívkou Vanilka. To stálo i na černé stuze kytice, se kterou se se zpěvačkou naposledy rozloučila. 

„Říkala jsem jí tak já, ona se ve filmu Dobře placená procházka jmenovala Vanilka a Evička mi dovolila, abych jí tak říkala. Mám ji i tak uloženou v mobilu,“ svěřila se Blesku exdružka Dana Nekonečného. 

Na soukromý pohřeb přišla s dcerou Terezou, která měla loni v listopadu velmi vážnou autonehodu a nějaký čas necítila nohy. Po propuštění z nemocnice se přemístila do rehabilitační léčebny v Kladrubech a opět chodí. 

VIDEO: Pilarová: Proč mi každý připomíná věk? Mně je to fuk!

Video
Video se připravuje ...

Pilarová: Proč mi každý připomíná věk? Mně je to fuk! Hana Höschlová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
88 fotografií