Vzhledem k tomu, že svět šílí ze špatných zpráv okolo koronaviru, kdy den po dni přibývají nakažení a těžce nemocní, je každé dobré novinky jako šafránu, tedy pomálu. Nejinak k celé hrozbě nebezpečného viru zřejmě přistupuje i moderátorka Jasmina Alagičová, životní partnerka známého drsného rappera, co si říká Rytmus.

Před možnou nákazou se celá její rodina zavřela v jejich luxusní vile do domácí karantény. „Chci se chovat zodpovědně. V situaci, ve které jsme se ocitli, jsem se rozhodla, že se budeme setkávat jen v uzavřeném okruhu přátel a pouze doma,“ vysvětlila Jasmina na instagramu.

A právě v lůně jejich domova nedaleko Bratislavy teď mladí rodiče prožívají ty nejkrásnější chvilky se svým maličkým synem, jichž se účastní i sám Rytmus. Známý hudebník totiž musel kvůli závažnému onemocnění, co sužuje jenom naši republiku, ale i Slovensko, zrušit naplánovanou koncertní šňůru a přesunout ji na podzim.

Během jejich pobytu v domácí izolaci pak došlo k něčemu, s čím se šťastná maminka musela okamžitě pochlubit na sociálních sítích: Sanelovi se vyklubal první zoubek! Onu krásnou novinku Jasmina samozřejmě zdokumentovala a detailní záběr na chlapcovu pusinku sdílela na instagramu.

„Oficiálně už není miminko,“ posteskla si v komentářích populární slovenská modelka a moderátorka Dominika Ngo Ducová (23), Jasminina blízká kamarádka. Ta ostatně nechyběla ani na svatbě slavného páru, co proběhla loni v květnu, tedy jenom pár měsíců před chlapečkovým narozením. „Znamená to, že ho už můžeme poslat pracovat?“ reagovala se svým typickým smyslem pro humor Jasmina.

Jediným, kdo se nad prvním zoubkem svého synka (zatím) nerozněžňoval, byl však sám Rytmus. Ten zatím zásobuje svůj instagram nejrůznějšími vtípky o rouškách, které se jeho fanouškům zdají patrně legrační...

VIDEO: Pamatujete si ještě, jak Jasmina v květnu 2018 lhala o svém vztahu s Rytmusem, který půl roku na to zpečetili oznámením Jasminina těhotenství?

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
77 fotografií