Žádná produkce mu není cizí, točil ve světě, ale i u nás. A navíc, s jeho perfektní češtinou to není problém. Predrag je po otci Srb, po matce Chorvat, ale po prababičce má české kořeny. Pokud vám přijde jeho tvář povědomá, tak věřte, že jeho nejznámější rolí je Igor Karkarov ve filmu Harry Potter a Ohnivý pohár, kde se spřátelil s jedním z dětských představitelů, Stanislavem Janevskim, a dodnes jsou v kontaktu.

Predrag se objevil i v jiných kasovních trhácích, jako jsou Letopisy Narnie, seriál Vinnetou, Harrisonovy květy nebo slovenský seriál Za sklom. Jeho démonický vzhled mu předurčuje postavy zlosynů a vyděračů, ale ve Slunečné to bude tak trochu výjimka. Motat se Predrag Bjelac bude kolem Marka Lambory a jeho firmy. „Budu hrát podnikatele z Albánie, který se nějakým záhadným způsobem objevil v Čechách. Je to opravdu podnikatel, není mafián, ale je možná trošku nebezpečný,“ prozrazuje herec, který má za sebou návštěvu ateliérů, které si pochvaloval, i kostýmní zkoušky a hodně se na natáčení těší.

Víc ale prozradit nechtěl, je rád, že se stane součástí seriálu. „Snažím se držet pravidla a neodmítat nabídky, ať už se jedná o velkou nebo malou roli. Třeba natáčení čaroděje v hollywoodském trháku Harry Potter prý bylo mnohdy nudné a zdlouhavé. Děti tam mají zvláštní režim natáčení, kdy můžou točit jen čtyři hodiny denně, tak se jim natáčení přizpůsobuje. Děti mají svůj svět, a my dospělí také,“ vzpomíná na natáčení herec, který dlouhou dobu v České republice nepobýval. „V poslední době jsem tu nebyl tak často. Točil jsem hodně v Bělehradě, odkud pocházím, a za tuto nabídku ve Slunečné jsem velmi rád,“ přiznává sympatický Predrag.

Herec velmi dobře zapadl do kolektivu, ale mimořádné události kolem koronaviru ho zavedly zpátky do Bělehradu. „Jsme rádi, že s námi Predrag mohl natáčet, herci ze štábu si ho velmi oblíbili. Jakmile to bude možné, vrátí se herec zpátky na plac mezi své herecké kolegy, aby mohl pokračovat v natáčení,“ prozradil PR koordinátor seriálu Slunečná Josef Ducký.

Kdy se opět všichni herci vrátí do ateliéru Slunečné a budou natáčet, to zatím nikdo netuší. „Uvidíme, jak se bude situace vyvíjet. Zatím ale nedokážeme říct, kdy se začne znovu natáčet,“ uzavírá Josef Ducký.

Fotogalerie
44 fotografií