Divadla se zavřela, většina seriálů pozastavila natáčení, a tak umělci najednou zůstali bez práce. Někteří baví fanoušky živými vstupy přes sociální sítě, jiní se zapojili do šití roušek, ti, co mají obě ruce levé, pomáhají s propagací nošení roušek, protože hodně lidí nepochopilo, že je to nutnost, a Martin Dejdar baví své příznivce rodinnými fotkami, které zřejmě poprvé spatřily světlo světa. 

„Večer jsme měli U Václava malou oslavičku. Vůbec jsme netušili, že na nějakou dobu byla poslední,“ napsal k fotce, na níž je jeho syn Matěj, kolega z Ypsilonky Jiří Lábus nebo režisér Tomáš Magnusek. Oslava byla k Martinovým 55. narozeninám, které slavil 11. března. 

A pak už jeho profil patří skvostům z archivu. Nechybí fotka s Jaromírem Jágrem. „Začátek kamarádství s JJ,“ připsal. Pochlubil se i fotkami s kolegy z divadel - s Bárou Hrzánovou, Markem Ebenem, Mirkem Hanušem nebo Oldřichem Kaiserem. Došlo i na fotografii s americkou herečkou Whoopi Goldbergovou, která Prahu navštívila při příležitosti otevření kavárny Hollywood Planet. 

Mezi nejhezčí snímky určitě patří ten svatební z roku 1994, kdy se oženil s bývalou modelkou Danielou. Letos manželé oslaví 26. výročí od svatby. 

VIDEO: Dejdar přiznal strach o děti: Dcera sekla s herectvím, syn je na křižovatce!

Video
Video se připravuje ...

Dejdar přiznal strach o děti: Dcera sekla s herectvím, syn je na křižovatce! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
49 fotografií