Chudák Nela Boudová! Sympatické dámě, která svým exotickým zjevem, za který vděčí tuniským předkům, popírá přírodní zákony (ostatně kdo by tipoval, že je jí už přes padesát let?), teď nejspíš nějaká ta vráska přece jenom přibude. Boudová je totiž trojnásobnou maminkou: Syny Andreje a Dalibora (19) má se svým bývalým životním partnerem, scenáristou Janem Lekešem (53), dceru Alexandru (10) si osvojila se svým exmanželem, s nímž strávila pouhé dva roky manželství. A právě nejstarší syn Andrej jí teď dělá pořádné starosti!

„Andrej slaví narozeniny v izolaci sám v domě. Přijel z Německa z violoncello-kurzů. Je mu 21 let. Nevadí mu to. Hraje. Jsem na něj pyšná a jsme šťastni, že ho máme,“ napsala jeho skleslá matka na sociální sítě a svůj neveselý status doplnila poetickou fotkou syna stojícího na břehu jakéhosi jezera. Výlet do zahraničí, byť kvůli hudbě, se mladému muži moc nevyplatil. Přestože mohl v Německu rozvíjet svůj talent, nyní ho čeká čtrnáctidenní karanténa, aby se zjistilo, zda si od našich jihovýchodních sousedů přece jenom nepřivezl nebezpečnou nákazu, která by mohla ohrozit všechny jeho blízké...

Podle slov Boudové ho izolace nijak neomezuje a přijímá ji dobře, a herečka tráví čas alespoň se „zbylými“ dětmi: Před dvěma dny, ještě předtím, než vláda zakázala pohyb lidí na veřejnosti bez roušek, sdílela na instagramu fotku z procházky se synem Daliborem a malou Sašou, se všeříkajícím komentářem „Zastavení v Čase: Je nám dobře“. Snad se k nim Andrej, jemuž na maminčině profilu všichni přejí dodatečně všechno nejlepší k narozeninám (a mezi gratulanty nechybí ani herecký kolega Boudové Roman Vojtek), bude moct co nejdříve zase přidat!

VIDEO: Nela Boudová a Tereza Kostková (43) jsou kolegyně, které se postupně stávají kamarádkami.

Video
Video se připravuje ...

Nela Boudová a Tereza Kostková jsou kolegyně, které se postupně stávají kamarádkami. Adam Balažovic, foto: Profimedia

Fotogalerie
43 fotografií