Před pár lety jako Žito byl matoucí a někoho možná i děsil, nyní je tu ale starý dobrý Landa, který se snaží přinést do chvil nejistoty klid.

Pochopil jsem za sebe toto: roušku je dobrý nosit hlavně proto, aby ten, kdo to už má, nakazil co nejmíň ostatních, srocovat se co nejmíň, zpomalit to, ať nechcípne zdravotní systém na kolaps a paniku, ekonomika půjde ke dnu, nikdo ale teď neví, jak to bude hluboko, bude třeba si zachovat chladnou hlavu, nějaký řád, lásku k bližnímu a v budoucnu možná i vůli a sílu zůstat lidskou bytostí,“ píše na sociální síti Dan, který stejně jako jeho kolegové své fanoušky těší písničkami přes facebook. 

„Neděsit se katastrofickými scénáři, ani nic nepodceňovat, podržet si určitý nadhled a smysl pro humor (a to i do horších časů), všechno má širší souvislosti (a dopady), je třeba spolu držet, vím, že nic nevím, naši předkové na tom většinou byli o hodně hůř. "Jsme Češi, nikdy se nevzdáme!", nic moc s tím teď neudělám, jdu si zapnout klávesy a kousnout hořký čokolády,“ pokračuje ve svých radách zpěvák. 

A jeho fanoušci jsou nadšení, dokonce se do diskuze přidal záchranář Honza. „Jestli můžu Vaším prostřednictvím, chtěl bych všem poděkovat. Jsem záchranář, spousty lidí nám nosí roušky doma vyrobené, za to jim patří velký dík. Ač se najde ještě řada tupců, není jich ale mnoho, tak se národ evidentně semkl a pracuje jako jedno tělo, jedna duše. Moc všem děkuju.“

VIDEO: Zpěvák Dan Landa dostal nakládačku! Odnesl to jeho nos

Video
Video se připravuje ...

Zpěvák Dan Landa dostal nakládačku! Odnesl to jeho nos. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
23 fotografií