Marek Ztracený, co se před několika málo týdny zasnuboval před očima svých fanoušků v O2 aréně se svou životní partnerkou, s níž má syna Marečka (8), si přesně ty samé fanoušky proti sobě nyní pořádně popudil. Stačila k tomu jedna jediná na první pohled nevinná fotka! „Sice daleko a asi na mnohem dýl, než jsme plánovali, ale spolu,“ napsal Miroslav Slodičák, jak zní skutečné jméno známého hudebníka, na sociální síť. „Je to zatím takové ‚příjemné drama‘…“ pokračoval, čímž možná leckoho popíchnul. Na pláži, u moře, bez roušek… To není pohled, co by byl v těchto těžkých časech Čechům příjemný!

„Sice se nám cesta domů čím dál tím víc vzdaluje a ten pocit nejistoty ve mně hlodá, ale jsme pohromadě i s mými rodiči na jednom z nejhezčích ostrovů vůbec,“ pokračoval Ztracený ve svém reportu z tropického ráje. V době, kdy psal tato slova, prý bylo na Mauriciu nula nakažených, o něco později však již byli tři. I tak je to oproti České republice markantní rozdíl!  „Hltám a sleduji, co se děje u nás, a i když jsme o 10 000 km dál, v myšlenkách jsme s vámi doma,“ dodal Ztracený. „Držte se, a kdybychom i takhle na dálku mohli nějak pomoci… pište, volejte. Myslím na vás!“

Dobře míněná slova ovšem nepadla na úrodnou půdu. „My teda nic příjemného neprožíváme, všude roušky, rukavice, desinfekce, nikam nemůžeme, ani dělat nic, co by pomohlo… Je to dost mazec, tahle doba, někteří si odjíždí na dovolený, jak kdyby se nic nedělo... A pak se diví. Je to tak trochu výsměch,“ zlobila se například jedna jeho příznivkyně – pokud se tedy dá příznivkyní po takovýchto ostrých slovech ještě nazývat – a její komentář byl oceněn téměř třiceti „lajky“: Přesně tolik lidí s ní patrně souhlasilo. „Přijde mi ubohý sem hodit fotku z pláže s úsměvy, když celá Evropa trpí... K čemu je tohle divadlo?“ nechápala ona mladá žena.

Ztraceného agresivní reakce podle všeho notně zaskočila a okamžitě se začal bránit, že o výsměch v žádném případě nešlo. „Nejsme tu, protože hrozně chceme delší dovolenou, ale protože je složité se domu dostat a získat jakoukoliv informaci nebo přebookovat letenku,“ vysvětloval rozčilené fanynce. O pobyt v zajímavých destinacích totiž rozhodně nouzi nemá: Konec listopadu například trávil s celou rodinkou na Maledivách, v létě vyrazil na pánskou jízdu se synem do chorvatského Dubrovníku a předtím byl na Mallorce či v americkém New Yorku. 

„Ty jsi věděla před 15 dny, kdy u nás nikdo nebyl nakažený, že se budou zavírat hranice a letiště po celém světě?“ nadhodil Ztracený na závěr. Jenže to se trochu mýlí: Už prvního března, tedy před více než jím zmiňovanými patnácti dny, byli na našem území již tři evidovaní pacienti s koronavirem, dva na pražské Bulovce, jeden v Ústí nad Labem, a všechna média, Bleskem počínaje, o tom bryskně informovala...

VIDEO: Marek Ztracený požádal o ruku svou přítelkyni před vyprodanou O2 Arenou!

Video
Video se připravuje ...

Marek Ztracený požádal o ruku svou přítelkyni před vyprodanou O2 Arenou! 

Fotogalerie
79 fotografií