Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zjistilo se, které znamení je nejlepší v sexu. Schválně, jestli je to to vaše

18. února 2024 | 06:00

Pokud patříte k těm, které věří na horoskopy, potom by vás tahle informace mohla zajímat. Samozřejmě že samotné znamení zvěrokruhu není jediný aspekt, který ovlivňuje charakter člověka a jeho predispozice k různým činnostem. Každé znamení může vynikat v něčem jiném – nebo k tomu může být alespoň předurčeno. V sexu to ale na plné čáře vyhrává jedno znamení, a možná se budete divit.

Bez urážky všech ostatních znamení – je to prostě hvězdný fakt, že nejlepší v posteli jsou Ryby. Jsou lepší než všichni Štíři a Lvi dohromady, znásobeno všemi Blíženci, které jste kdy potkala. A je tu pro to jasné vysvětlení. Ryby jsou vodní znamení, takže s nimi každý dobře vychází, nikdy nesoudí a nepovolají na vás mravní policii pokaždé, když budete chtít zkusit něco nového v posteli. Je jedno, jestli jsou v dlouhodobém vztahu nebo je klofnete na sex na jednu noc, vždy vyslechnou vaše touhy a fantazie a budou jednat.

Jejich trochu snílkovská povaha a to, že chodí s hlavou v oblacích, vám může v reálném životě lehce lézt na nervy, ale v posteli jim to dává neobvyklou hravost. Jsou schopné jakékoli proměny, milují masky a hraní různých rolí. Vládne jim planeta Neptun, která ovládá představivost. Takže pokud vám chybí, Rybám nikdy nedojde. Když tohle ještě zkombinujete s vysokou emocionální inteligencí, je to jako vyhrát jackpot! Pro ty z vás, které potřebujete spoustu pozornosti nebo milujete dlouhé mazlení před i po sexu: vězte, že Ryba je ideální partner!

Jak jsou na tom ostatní znamení v sexu, se dočtete v galerii: