Moderátorka na facebook umístila rodinnou fotku, ovšem takovou, jakou si asi do svého fotoalba vzpomínek nepřidá. Ona, její manžel André(39) i jejich syn mají na obličejích roušky. Taková je zkrátka nyní realita kvůli strachu z koronaviru. 

„Lidi, prosím, buďte zodpovědní a chraňte se, už to fakt není legrace. Ta mrcha umí zabíjet a ve světě už to tisíckrát ukázala! Myslete na to, že jsou mezi námi staří lidé, kteří v Itálii umírají po stovkách, jsou tady lidé po transplantacích, lidé s onkologickým onemocněním. Hlavně u těchto lidí můžete mít na svědomí jejich život, když to budete brát na lehkou váhu,“ napsala Mašlíková u fotky a vyzývala tak veřejnost, aby nic nepodcenila. 

Hance dal filtrační masky na ochranu její kamarád. Navíc dost stylové – ona má růžovou, André s motivem hudby a malý Andreas (2,5) zase barevnou s medvídkem. „Celé naší rodině teď poslouží jako ochrana před koronasviní,“ napsala blondýnka. Jenže jak je z výrazu jejího chlapečka vidět, mít zakrytá ústa se mu ani trochu nelíbí a ani medvídek není dostatečnou motivací. Dokonce má i slzičky v očích. Toho si všimli i někteří fanoušci v komentářích.

„Malej nevypadá moc spoko. Kéž by všichni dokázali být zodpovědní,“ posteskla si jedna dáma, ale Hanka si to nenechala líbit a ozvala se. Nesnažila se však nijak uhýbat či obhajovat své rodičovské rozhodnutí, ale naopak se opřela do všech, kdo se nechovají v této situaci jako ona. „Tohle není o jeho spokojenosti nebo o tom, jestli se nám to líbí, nebo ne. Prostě musíme,“ vysvětlovala a za její drsný názor se postupně postavili i další lidé. 

VIDEO: Hana Mašlíková promluvila o druhém dítěti: S manželem jsme si dali jasná pravidla! 

Video
Video se připravuje ...

Hana Mašlíková promluvila o druhém dítěti: S manželem jsme si dali jasná pravidla! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
35 fotografií