Jako jedna z prvních odmítla dodržet smlouvu s Primou a jít v době krize natáčet. Přestože ve Slunečné není rozhodně tou, která by patřila do nejvíc rizikové skupiny. Alespoň věkově.

„Měla jsem celý den točit Slunečnou. Víme, že všichni se na place snaží o dodržování bezpečí, a je to dobře. Ale já se rozhodla, že točit prostě nepůjdu! Nepřijde mi to natolik důležitý v těchhle dnech,“ svěřila se Arichteva na facebooku.

Prsa jako důkaz

Jaksi ale „zapomněla“ dodat, že s manželem, režisérem Biserem Arichtevem (43), čekají tolik vytoužené miminko. „Veronika je těhotná, ale zatím o tom raději mlčí,“ řekl Blesku zdroj, který si nepřál být jmenován.

Kvůli tomu, aby nebylo vidět bříško, volila ostatně i svou garderóbu na České lvy. Do pasu připnula ledvinku, navíc zvolila tak hluboký dekolt, že se jí na bříško skoro nikdo nedíval. Viditelně se jí zvětšila i prsa...

Tanec vs. dítě

Arichteva své sladké tajemství zatím z pochopitelných důvodů nekomentuje. „Zvažovala jsem, jestli se pokoušet o miminko, nebo o tanec ve StarDance,“ přiznala už dříve herečka. „Volila jsem jednodušší variantu – StarDance...“ svěřovala se v době, kdy trénovala náročné taneční choreografie.

VIDEO: Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa!

Video
Video se připravuje ...

Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
63 fotografií