Obavy z koronaviru otřásají všemi sférami, svět šoubyznysu nevyjímaje. Každý s kašlem raději zůstává doma, než aby někoho nakazil virovým onemocněním. A přestože zvýšená teplota nutně nemusí znamenat to nejhorší, osobnosti se chovají svědomitě a raději volí domácí karanténu a některé se i nechávají testovat.

Heidi Klumová se před týdnem zvedla z porotcovského křesla talentové show Amerika má talent s tím, že jí není dobře. Že by mohla mít koronavirus, odmítla, jde prý jen o nachlazení a zažívací potíže. Po pár dnech se symptomy zhoršily, a tak se pro jistotu otestovala. A s ní i její manžel Tom Kaulitz (30).  

„Stejně jako mnoho z vás, i já jsem celý týden nemocná. A naneštěstí se tak cítí i můj manžel, který se před několika dny vrátil z koncertního turné,“ píše modelka na instagramu. „Kvůli vlastnímu bezpečí setrváváme odděleně do té doby, než nám prozradí výsledky testů na koronavirus (které jsme si udělali až dnes). Nechceme nic šířit a vystavovat ostatní riziku… ani jeden druhého! I když ho strašně chci obejmout a políbit, děláme správnou věc a bráníme jakémukoliv šíření.“ Na zveřejněném videu se s manželem a členem kdysi teenagery opěvované skupiny Tokio Hotel alespoň políbí přes sklo.

„Jsou to zvláštní časy… ale právě v těchto chvílích si uvědomíme, co je opravdu důležité – lidi, které milujeme a které chceme udržet v bezpečí,“ dodává Klumová a nabádá fanoušky, aby poslouchali úřady a distancovali se od lidí, nejlépe zůstali doma v dobrovolné karanténě, dokud pandemie nepoleví. „Společně se z toho dostaneme, jen musíme být proaktivní, abychom dosáhli světlých a zdravých zítřků.“

Modelka není jediná osobnost, která se obává koronaviru. Hvězda z Pomády Olivia Netwon-Johnová (71) byla ve styku s infikovaným reportérem, který se nakazil od manželky Toma Hankse (63) Rity (63). Cardi B (27) nedávno šílela na instagramu a její pitoreskní skřehotání se stalo terčem mnoha memů. Lady Gaga (33) se, aniž by měla příznaky, rozhodla pro dobrovolnou karanténu a odmítá navštěvovat rodiče a prarodiče, aby je něčím nenakazila.

VIDEO: Některé ženy zvládají stárnout s grácií, jako třeba Heidi Klumová.

Video
Video se připravuje ...

Některé ženy zvládají stárnout s grácií, jako třeba Heidi Klumová. youtube.com

Fotogalerie
55 fotografií