Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Koronavirus uzamkl lidi doma! Prodejci silikonových společnic hlásí vyprodáno!

Autor: rc - 
17. března 2020
20:14

Kvůli koronaviru zažívá problémy i sexuální průmysl! Trh se sexuálními pannami zažíval před vypuknutím koronaviru obrovský boom. O silikonové panny je stále velký zájem, ovšem na trhu jsou stěží k dostání. Kvůli koronaviru. 

Světová ekonomika zažívá těžké chvíle a krize se nevyhýbá ani sexuálnímu průmyslu. Zájem o umělohmotné sexuální partnerky nepolevuje, ba dokonce je v době, kdy je většina lidí kvůli propuknutí pandemie koronaviru zavřená doma, ještě větší. Ovšem obchodníci nemají co klientům dodávat. 

Většina sexuálních figurín, které jsou tak realistické, že vypadají jako živé, je dovážena z Číny. Tamní pracovníci ovšem často uvázli nadlouho v karanténě. Dodávky klesly na minimum a sklady obchodů ve Velké Británii a ve Spojených státech podle informací britského deníku The Sun zejí prázdnotou.

 „Problém je, že pracovníci si vzali tři nebo čtyři dny volna na čínský nový rok. Odjeli domů a zůstali tam v karanténě a nemohli se vrátit do továren,” uvedla Jade Stanlyová, která vede již dva roky obchod s pannami a od minulého roku nabízí dokonce také jejich pronájem.

Podle The Sun se očekávalo, že v roce 2020 bude objem trhu s realistickými pannami 38 miliard liber, to je v přepočtu přes 1 bilion korun. Jedna panenka přitom v přepočtu stojí bezmála 450 tisíc korun.

„Lidé, kteří kupují tyto produkty, jsou často lidé, kteří nemohou nebo nechtějí chodit hodně ven. Ale obzvláště teď, když vypukl koronavirus, máme strašně moc telefonátů,” dodala. Všichni její klienti se již jistě těší na to, až pandemie ustoupí, a oni budou moci dát svých tužbám plný průchod.

pokoska ( 24. května 2021 13:00 )

V dnešní době virtuálního světa mají lidé různé digi či robo tendence. Je to evoluce, jestli dobrá nebo špatná? Toť otázka..těžko číst..pravdou je, že pro mnoho mužů je sex s krásnou sex doll sen.­.https­://pri­vat.nau­ghty­harbor­.cz/na­se_pan­ny/

BoziMilda ( 18. března 2020 19:49 )

Člověk vzešel z přírody a i když toho dnes dokáže víc než jiní živočichové, pořád je ovládán základními pudy přírody, s tím nic nenaděláte. A ani na to nemáte právo. Nikdo nemá právo vám zakazovat, abyste se doma ve svém soukromí choval jako člověk a vy zase nemáte právo zakazovat komukoliv jinému, aby se u sebe doma choval jako prase. Ostatně, to je úhel pohledu, člověk, který doma dovádí s plastem je dle vás prase a dle mého názoru je zase člověk, který chce nařizovat jiným co mají doma dělat swině.

Chlupatej_bubak ( 18. března 2020 19:48 )

Tak tři! 👍👍👍👍👍💋❤💋❤💋❤😂😂😂😂😂😂😂

skola ( 18. března 2020 18:27 )

Člověk má zůstat člověkem a ne úchylným prasetem.

Anna Selianova ( 18. března 2020 17:44 )

je mi luto, ze ste to takto pochopili... dodrzovat hygienu a ohladuplnost som myslela, ze je samoz­rejmnos­tou.­..vs­etko dobre prajem

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa