Petra Černocká, kterou si čeští diváci zamilovali už coby teenagerku v pohádkové komedii Dívka na koštěti, kde neopakovatelným způsobem ztvárnila nešikovnou čarodějnici Saxanu, dorazila na akci společně se svým manželem Jiřím Pracným. Na téhle společenské události, kde se to jenom hemžilo pejsky a svého chlupatého parťáka zde předvedla například „Barbie“ Dominika Myslivcová (25) nebo zpěvák Miro Šmajda (31), se oba tak trochu trápili.

„Pořád se s tím nemůžu vyrovnat,“ posteskl si nad ztrátou milovaného mazlíčka, roztomilého drsnosrstého jezevčíka, hudebník Jiří Pracný (67). Pejsek s nimi jezdil i na chalupu v Kytlicích, kde tahle dvojice tráví každé léto. „Byli jsme tak sžití, strašně mi chybí!“

Černocká ovšem prozradila, že zvolna začínají řešit nového pejska. Podívají se po útulcích, protože nechtějí štěňátko nebo úplně mladého psa, raději by si našli nějakého staršího. „To víte, už máme nějaký věk a nechceme, aby pejsek smutnil, kdyby někdo z nás odešel,“ vysvětlila sympatická interpretka písní Koukej, se mnou si píseň broukej, Náklaďák nebo Mississippi.

Je to rozhodně chvályhodné rozhodnutí: přestože známá pěnice svým zjevem popírá přírodní zákony a rozhodně nevypadá na sedm křížků na krku, je pravdou, že v tomhle věku je lepší myslet už více do budoucna. A proto je volba staršího zvířátka, které nemá v útulcích tolik štěstí na to, že si ho někdo vezme, naprosto ideálním řešením!

VIDEO: Sedmdesátnice Petra Černocká: Vrátila se jako čarodějnice Saxana!

Video
Video se připravuje ...

Sedmdesátnice Petra Černocká: Vrátila se jako čarodějnice Saxana! Aleš Brunclík

Fotogalerie
56 fotografií