Ze soutěžících i členů štábu se za dobu natáčení stala téměř rodina. „Nejhorší bylo vyřazení Báry, Hanky a Danielky. Jak je člověk vyčerpaný, má pocit, jako by mu ti lidé úplně odcházeli ze života. Což tak samozřejmě není. S Jendou si voláme i denně, s Pavlínkou jednou za týden.“

„Máme svoji internetovou skupinu, kde sdílíme zážitky, plánujeme setkání, soutěžící Pepa nás dokonce všechny pozval na svatbu. Když mám cestu do Prahy, snažím se potkat s Danielkou. Hodinové rozhovory vedu s technoložkou pořadu Zlatkou a ze srdce ráda se vidím nebo si napíšu pár vět s porotcem Josefem,“ říká Petra.

VIDEO: Porotkyně Peče celá země plakala v Blesku kvůli Gottovi: Miloval moje bonbóny...

Video
Video se připravuje ...

Porotkyně Peče celá země plakala v Blesku kvůli Gottovi: Miloval moje bonbóny... Pavlína Horáková, Lukáš Červený

Ta si teprve s odstupem soutěž vychutnala. „Ověřila jsem si, že kamera opravdu přidává kila. Ne vždy hezké věci na kameře vypadají hezky a naopak. Když jsem se poprvé viděla na obrazovce, překvapil mě tón vlastního hlasu, dvě brady. S tím jsem se musela srovnat. Během natáčení se člověk soustředil víceméně na svoji práci, ale teď v televizi jsem víc sledovala, jak bojovali ostatní,“ směje se šťastná vítězka. Show se natáčela loni v květnu a červnu na zámku Bon Repos nedaleko Prahy.

VIDEO: Porotce Peče celá země Josef Maršálek: Španěla vyměnil za Čecha a odchází z Prahy!

Video
Video se připravuje ...

Porotce Peče celá země Josef Maršálek: Španěla vyměnil za Čecha a odchází z Prahy! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
27 fotografií