Jejich přátelství trvá od dob studií na pražské konzervatoři a za tu dobu si oba prošli všemožným. Udělali několik úspěšných projektů (například Tele Tele, talkshow Mr.GS či Partička), které je navždy zapsaly do povědomí lidí. Bylo by ale jen divné, kdybych jejich dlouholetý vztah neprošel nějakými krizemi. 

Suchoš mě vždycky táhnul, vždycky nějakou práci sehnal a pak se to zase našláplo. Vím, že jsme ho párkrát zklamal, na plno věcí jsem se vys*al. On byl pak naštvanej a nějakou dobu to mezi námi bylo dost blbý. To mě mrzelo,“ svěřil se v rozhovoru pro týdeník Téma Richard Genzer.

Michal je přísný na sebe i okolí. Má rád, když se mu věci říkají napřímo. A já se občas snažím vykličkovat v domnění, že z toho vyjdu aspoň s nějakou poloctí. Jenomže ze mě byl ještě větší s*áč, než kdybych řekl pravdu,“ kaje se bavič, který s Michalem Suchánkem účinkuje v pořadu Partička

„Teď už spolu moc nejsme, to je pravda. On točí a mě nikdo nechce. I když zrovna teď jsme nějaké věci nastartovali. Chceme třeba dělat internetovou televizi, tak ji připravujeme,“ prozrazuje plány do budoucna Genzer. 

VIDEO: Důvěřivá manželka Michala Suchánka: Nikdy mi nebyl nevěrný!

Video
Video se připravuje ...

Důvěřivá manželka Michala Suchánka: Nikdy mi nebyl nevěrný! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
39 fotografií