Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Matka vyhodila autistického syna (11) z balkonu ve 4. patře: Chtěla ho prý poslat do nebe!

Autor: shp - 
16. března 2020
21:02

Zoufalé a zdeptané matce přeskočilo poté, co ji opustil parter a zanechal ji samotnou na obtížnou výchovu autistického syna (11). Itayvia Lloydová (33) ze St. Paul v Minnesotě to neunesla a vyhodila dítě z balkonu ve čtvrtém patře, aby ho poslala do nebe. Její děsivý záměr se ale naštěstí nepodařil. Chlapec přežil!

Policii zalarmoval svědek, který ji přivolal poté, co si myslel, že chlapec z balkonu sám vyskočil. Nebylo tomu tak. Lloydová ho vzala z postele a z balkonu ho vyhodila na ulici. Chlapec však přežil. Skončil s několika zlomeninami a poraněnou lebkou. Jeho zranění si vyžádají mnoho operací, uvedlo CBS.

Chlapci po pádu tekla z pusy krev

Když ho policisté našli, tekla mu z pusy krev. Zdravotníci mu nasadili stabilizační límec, ale vypadalo to, že má hoch zlomenou čelist. Strážci zákona pak našli Lloydovou doma ve vaně poté, co jim otevřel její další syn (6), když zazvonili u dveří. Zeptali se jí, co se stalo, ale ona mlčela.

Její chování se ale během převozu na policejní stanici úplně změnilo. Když ji dopravili na místo výslechu, roztrhala úřední listiny, ječela na strážce zákona a pak se svlékla. Nakonec se ale k činu přiznala. „Vyhodila jsem dítě z balkonu. Opravdu spadl. Skutečně,“ řekla policistům.

Matce hrozí 20 let vězení

Poté dodala, že chtěla, aby se chlapec dostal do nebe, protože jeho postižení nezvládala. Byla obviněna z pokusu o vraždu druhého stupně, za což jí hrozí až 20 let ve vězení, pokud bude usvědčena. Momentálně ji drží ve vazbě. Její kauce byla stanovena v přepočtu na 11,7 milionu korun.

tryskomys ( 28. června 2020 08:50 )

Pište raději,jak stoupají dávky Těm nezaměstnaným tmavé pleti,jak vysávají soc.dávky rodiče žijící na psí knížku i když mají děti,zvracet se chce,jak to je snadné.

havran2 ( 17. března 2020 08:31 )

Taky ji mohli vyhodit do nebe !

offline ( 16. března 2020 22:54 )

Proč sem pořád cpete cizí cikány? Nemáme dost vlastních?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání