V Tupolevově ulici v pražských Letňanech došlo k vraždě! V bytě nedaleko Aquacentra Letňany našli mrtvou mladou ženu. Podle informací Blesku se do bytu museli policisté a hasiči dostat za pomocí hasičského žebříku. 

„Byli tady hasiči s plošinou, lezli tak do toho bytu,“ řekla obyvatelka domu, kde se odehrál otřesný čin. Na případu pracují kriminalisté 1. oddělení pražské policie, takzvané mordparty. Ti vyšetřují ty nejzávažnější trestné činy.

Tělo zemřelé ženy na místě ohledal i přivolaný koroner z pražské záchranné služby. 

Video
Video se připravuje ...

Do Tupolevovy přijeli pražští policisté. Podle informací Blesk.cz zde mělo být nalezeno tělo mladé dívky. Blesk: Václav Burian

Pachatel uniká

Policie byla ze začátku skoupá na informace. Ještě toho dne večer ale uvedli jisté věci na pravou míru. „Krajští kriminalisté z prvního oddělení pracují od dnešního večera na vyšetření násilného případu, který se stal v Tupolevově ulici v Praze 9. Násilný trestný čin byl spáchán na mladé ženě a vzhledem k vyšetřování nemůžu poskytnout žádné informace,“ uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová. 

Druhý den pak sdělila, že pátrají po pachateli tohoto násilného trestného činu. Podle informací Blesku mělo jít o domácí násilí! „Domácí násilí to bylo. Paní to odskákala životem,” sdělila Blesku další obyvatelka domu. Víc už se vyjádřit nechtěla. Ostatní sousedé pak uvedli, že se o tragické události dozvěděli z internetu.

Strach na místě

Kolem domu byla natažená páska a vše bylo bedlivě střeženo policisty. V domě a na místě činu pak operovali již zmínění kriminalisté z mordparty. Byl mezi nimi i jejich nový šéf Aleš Strach. V jednom z rozhovorů uvedl, že chce být s kolegy víc v terénu, svoje slovo zjevně plní. Během pěti dnů se v metropoli stali celkem tři vraždy.   

Fotogalerie
26 fotografií