Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chyby, které při seznamování odradí každého muže! Které z nich nejspíš děláte?

  • 15. března 2020 | 06:00

    Možná se to přihodilo i vám. Potkala jste skvělého chlapa a vše vypadalo nadějně. Jenže on dá nečekaně zpátečku. A vy se ptáte proč... Co jsem udělala špatně? Víme, čím muže spolehlivě odradíte…

    Je jasné, že na začátku vztahu netoužíte po ničem jiném, než abyste se potenciálnímu partnerovi zalíbila. Hezky si popovídáte a cítíte, že se mu také líbíte, a tak odcházíte ze schůzky s dobrým pocitem… Ale na jeho další zprávu čekáte marně. Prostě se neozve a vy jste zoufalá. Pokud i vy máte pocit, že neustále prohráváte a po první schůzce je většinou vždycky konec, je na čase se zamyslet a přiznat si, jestli neděláte některou z následujících chyb. Čím si tedy randění často pokazíme, a uzavřeme si tak cestu ke vztahu?

  • Všechno mu hned prozradíte

    chyby seznamování
    Autor: iStock

    Jste upovídaná a zvědavá a máte pocit, že byste vy dva o sobě měli hned vědět úplně všechno? Velká chyba, která může být opravdu fatální. Vždyť co by měl muž pak objevovat a proč by měl mít chuť se s vámi zase brzy potkat, když mu na prvním rande prozradíte úplně všechno? Dávkujte informace raději postupně. Nesnažte se muže ihned zahltit vším, co se týká vašich předchozích vztahů nebo soukromých či rodinných problémů. Buďte trochu tajemná. Dejte mu šanci, ať vás může poznávat i postupně objevovat.

  • Jste vulgární

    chyby seznamování
    Autor: iStock

    Snažíte se zaujmout tím, že si hrajete na drsňačku a občas jste i vulgární? Myslíte si, že když se občas přiblížíte mužskému způsobu chování a chlapáckému vyjadřování, že budete mužům bližší? Opět velký omyl! Opravdu můžete být sebekrásnější a v tom nejlepším outfitu, ale pokud máte slovník, za který by se nemusel stydět ani dlaždič, tak přesně ten dokáže sebelepší dojem zničit. Většina chlapů se shodne, že přehnaná vulgarita a drsnost nám prostě nesluší. Takže dámy, držte si svou úroveň a zachovejte si svou jemnost!

  • Jste stíhačka nebo tlačíte příliš na pilu

    chyby seznamování
    Autor: iStock

    I když si uvědomujete, že vám vzhledem k věku moc času na vdavky, ale hlavně na děti nezbývá, dejte si pozor, ať tím chlapa hned neodradíte. Pokud hned ze začátku vztahu začnete mluvit o svých jasných plánech – o vysněném domě, svatbě i počtu dětí – je dost pravděpodobné, že ho tím vyděsíte. Pokud muž vycítí, že je pod nátlakem, věřte, že s vámi příliš dlouho nezůstane. Nesnažte se proto partnera uhnat za každou cenu, abyste konečně prolomila tolik nenáviděnou samotu. Je také určitě fajn tomu druhému napsat, že na něj myslíte. Ale několikrát za den? Nechte raději věcem volný průběh a buďte trochu vzácná, určitě se to vyplatí.

  • Vytahujete se

    chyby seznamování
    Autor: iStock

    I taková věc jako přehnané chlubení nebo vytahování se, jak jste nenahraditelná v práci, co všechno umíte a zvládáte, dokáže muže dost otrávit. A když k tomu přidáte ještě vyprávění o tom, jak moc jste žádaná, kolik nabídek na schůzky máte a že on je jen jeden z mnoha adeptů, dojem rozhodně neuděláte. Pamatujte si, že zdravě sebevědomá žena nemá zapotřebí prezentovat zástupy svých obdivovatelů. Skutečná síla a atraktivita vyplývá z ní samotné, a ne z houfu údajných ctitelů. Chlapi zkrátka vedle sebe nechtějí dokonalou superženu, která jim dává 24 hodin denně najevo, že je vlastně ve skutečnosti ani nepotřebuje.

  • Jste negativní a zatrpklá

    chyby seznamování
    Autor: iStock

    Ani opačný přístup, kdy na muže i celé okolí působíte příliš negativně a zakomplexovaně, není dobrý a spoustu mužů dokáže odradit. Samozřejmě je těžké najít po několika nepodařených vztazích, ne-li manželstvích, novou chuť a motivaci jít do "boje" znova. Nebo jste naopak byla dlouho sama a už předem nedoufáte, že by to mohlo vůbec někdy ještě vyjít. Pokud na rande budete vystupovat jako chudinka, která se jen pořád lituje a které tolik mužů ublížilo, nemůžete se potom divit, že žádná další schůzka se nekoná. Zatrpklé a zakomplexované ženy opravdu nikdo nechce. Změňte raději svůj přístup k životu i k sobě samé. Buďte optimistická a věřte si. Atraktivita ženy totiž většinou závisí hlavně na tom, co z ní vyzařuje. Uvidíte, že se brzy změní i pohled vašeho okolí na vás.

Autor: beni
Diskuse ke článku
.