Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena předstírala, že je těhotná, aby do vězení propašovala mobily, peníze a kladivo

Autor: jel - 
12. března 2020
21:19

Brazilská žena předstírala, že je těhotná. Dokonce zfalšovala i ultrazvuk. Důvod, proč to udělala byl prostý. Chtěla svému manželovi ve vězení přilepšit a propašovat tam neuvěřitelné množství věcí.

Žena údajně přišla na návštěvu za svým manželem do vězení v Riu de Janeiru. Ostraze sdělila, že je těhotná, a dokonce ukázala i fotografii z ultrazvuku. Těhotné ženy totiž v Brazílii neprochází skrz detektory kovu.

Policisté si však všimli, že je žena oblečena v overalu, který je zvláštně tvarovaný. Proto se ženy zeptali na několik jednoduchých otázek ohledně těhotenství a pokusili se pohladit její „těhotenské" bříško, v tu chvíli se žena přiznala k pašování věcí.

Jak je vidět na videu, žena se pokusila do vězení propašovat dvanáct mobilních telefonů, včetně nabíječek, různé množství léků, zapalovač, žvýkačky i peníze, a dokonce kladivo! Nakonec se ukázalo, že žena měla i falešnou identitu. Nakonec byla zatčena a převezena do vězení, kde čeká na soud.

Případ rozhodně není ojedinělý, státní zaměstnanec Coronel Tadeu, který o tomto případu informoval na sociální síti Twitter, před pár dny zveřejnil také fotografii dítěte, které mělo k tělu připevněný mobilní telefon.

Video  Žena předstírala, že je těhotná aby propašovala věci do vězení.  - Twitter
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání