Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Brutálně ubodala svoji kočku a vyhodila ji z okna! Důvod? Byla příliš roztomilá!

Autor: ran - 
14. března 2020
22:03

Psychicky vyšinutá Australanka Celina Paige Shead ze Sydney (20) nejprve soudu ani nechtěla přiznat, že kdy jakou kočku měla, ale nalezený nůž s kočičími chlupy a krev na koberci ji z jejího činu usvědčily! Celina 20 ranami nože ubodala svoji terapeutickou kočku a vyhodila ji z okna bytového domu, kde s rodinou bydlí.

U Celiny, trpící tak zvanou hraniční poruchou osobnosti (osoby trpící hraniční poruchou mají sklon k výrazné emoční a vztahové nestabilitě, která může vyústit v násilné trestné činy či sebevraždu, pozn. red.), zvířecí terapie bohužel vůbec nepomohla, naopak za ni zaplatila životem kočka Ginger, jež měla pacientce pomoci k nalezení životní rovnováhy. A to jen dva týdny poté, co dívka jedenáctiletou kočku obdržela od jedné pomocné organizace. Pak musela šelmička pro svoji roztomilost zemřít:

„Přece když je něco tak roztomilé, chce se vám z toho vymáčknout život,“ zaznělo od dívky u soudu. Přes skutkovou podstatu činu a výsledný ortel se soudci podle britského deníku The Mirror občas při slyšení neubránili úsměvu. Citovanou větu řekla Celina dříve psycholožce, která byla k případu přizvána. Prokurátor čin označil za „barbarský“.

Dívka dostala za ubodání terapeutické kočky a její vyhození z patra domu podmínku na osmnáct měsíců. Druhý terapeutický mazlíček, který se v domácnosti také vyskytoval, byl Celinině rodině odebrán a předán zpět útulku. 

Její trest se ale prodloužil ještě o tři měsíce za krádež psa trpasličího plemene, k čemuž se obžalovaná také přiznala. Psík na nakupujícího páníčka čekal před supermarketem, ale už se nedočkal. Místo toho jej Celina odvázala a odnesla neznámo kam a dělala s ním neznámo co. Jisté je, že když ho policie našla, byl celý přebarvený na oranžovo... 

marlen52 ( 15. března 2020 14:46 )

spratek je nebezpečná i lidem

Dannero ( 14. března 2020 22:35 )

asi by si zasloužila jiné terapeutické zvířátko, třeba tygra

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání