Jeden z nejslavnějších českých moderátorů Patrik Hezucký se rok před kulatou padesátkou stal poprvé tatínkem. Krásy otcovství poznal díky své manželce Nikole Hezucké, která porodila jejich společného synka Olivera (necelé 3 měsíce). Jenže kromě pozitivních zážitků, které mu tahle nová role přináší, již poznává i ty negativní. Zatímco celý svět řeší hrozbu koronaviru, on má docela jiné starosti!

„Musím se vám přiznat, coby novopečený otec, že když máte nemocné miminko, tak jsou to pro tatínka hodně perné a těžké okamžiky!“ přiznal známý bavič na sociální síti a přidal fotku, na níž je jeho malý uzlíček štěstí krmený z lahvičky. Je to až dojemné...

Zatímco zbytek světa panikaří kvůli koronaviru, ruší se divadelní představení, demonstrace či promítání kin, a všichni zběsile nakupují rýži a mouku, aby přežili následný hladomor, jemu přidělává vrásky „rýmička“ jeho synka! „Být rodič je psychicky náročná věc! Rodiče dětí mi rozumějí,“ dodal skleslý Hezucký ve svém statusu a doplnil ho hashtagy „ať žijí zdravé děti“ a „není víc než zdraví“.

A také „Olíček je statečný“: Jak sám moderátor totiž přiznal, chlapečkovi se už ulevilo a už se zase „směje na svět“. Jeho „dumky žalky“ zaujaly celou řadu ostatních celebrit, které s utrápeným srandistou soucítily, a takový zpěvák Ondřej Ruml (38) Hezuckému dokonce napsal, že mu drží palce.

Našli se však i tací, co si trochu do jeho nově nabyté otcovské zodpovědnosti rýpli. „A pro maminku je to ještě těžší,“ podotkla moderátorka Lucie Černá (38), dříve Šilhánová.

VIDEO: Patrik Hezucký o svatbě: Nervozita a neustálé obavy!

Video
Video se připravuje ...

Patrik Hezucký o svatbě: Nervozita a neustálé obavy! Martin Balcar, Aleš Brunclík

Fotogalerie
45 fotografií