Weinstein byl v soudu za řadu znásilnění a sexuálních obtěžování nyní odsouzen na 23 let. Měl přitom kdysi spadeno na spoustu hollywoodských hvězd a jednou z nich měla být i Rachel z Přátel, to alespoň tvrdil server National Enquirer. Hvězdu sitcomu měl údajně obtěžovat stejným způsobem, jakým Donald Trump (73) popisoval své interakce s ženami.

Nepotvrzený drb se dostal až k uším násilníka, kterého to rozlítilo natolik, že neznámé osobě poslal e-mail se zprávou, v níž údajně stálo -  Jennifer Aniston by měla být zabita.

Zatímco komunikace i nadále figuruje mezi důkazy, zdroj z hereččina kruhu prozradil magazínu E! News, že k žádnému obtěžování nedošlo:  „Nikdy se jí ani nedotkl.“ Právníci Anistonové na výhrůžný e-mail prozatím nereagovali, určitě se ale do procesu zapletou.

Soud již rozhodl, kolik let si sexuální zvrhlík odsedí za mřížemi. Obžaloba požadovala dvacet devět let, obhajoba se doprošovala pouhých pěti. Weinstein by si nejraději přál pobyt v psychiatrické léčebně. Nakonec ale skončí ve vězení na 23 let.

VIDEO: Dům Jennifer Aniston v Beverly Hills.

Video
Video se připravuje ...

Dům Jennifer Aniston v Beverly Hills. Youtube.com/STARS NEWS/BPŽ

Fotogalerie
73 fotografií