K představení manželé nafotili velmi sexy snímky, ale to, co se bude dít na jevišti, bude daleko odvážnější. „Ty scény jsou hodně intimní, celá ta hra má výrazný sexuální podtón, ten fakt, že to děláme my dva spolu, že se máme rádi a že se známe, tak ten nám snad bude pomáhat,“ prozradil Blesku Karel Heřmánek ml.

„Na spolupráci s Filipem Renčem se těším velmi. Bude to naše vůbec první profesní setkání. Myslím si, že ono pomyslné oko filmaře přinese naší produkci minimalismus, reálnost a intimitu, kterou příběh vyloženě vyžaduje,” dodává Nikol, která je i producentkou hry Pokoj v modrém.

Velice se těším na spolupráci s dvojicí Heřmánek - Heřmánková. Jsou to moji kamarádi a talentovaní herci. Karel mi momentálně hraje i jednu z hlavních rolí v mém připravovaném TV seriálu Hlava Medúzy, a tak doufám, že si budeme vzájemně pomáhat i na prknech, která znamenají svět. Je to pro mě výzva i inspirace. Rád pracuji s emocemi a herci, kteří je dokáží reprodukovat. O tom je divadlo. O tom je všechno,“ říká Filip Renč.

Premiéra představení Pokoj v modrém by se měla zatím uskutečnit v Divadle Na Prádle 29. května.

VIDEO: Manželé Heřmánkovi: Pod taktovkou Filipa Renče zkouší hru plnou sexu a intimity!

Video
Video se připravuje ...

Manželé Heřmánkovi: Pod taktovkou Filipa Renče zkouší hru plnou sexu a intimity! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
31 fotografií