Lucie Zedníčková skončila v angažmá Dany Homolové a postavila se na vlastní nohy.

Společně s mým partnerem zakládáme vlastní divadelní společnost, se kterou pravděpodobně už v září vyjedeme na zájezdy. Teď nás tedy čeká hodně zkoušení, produkční práce a řada administrativy se založením divadelního spolku,“ prozradila herečka.

Je čas trochu se postavit na vlastní nohy a řídit si svou práci i den trochu podle sebe, ale pořád samozřejmě točím Ordinaci, hraju ve hře Do pyžam a těším se i na letní divadelní scénu, práce je dost, ale na tento projekt, který bude naším společným s Mírou, se těším asi nejvíc,“ dodala s úsměvem herečka, která se pro svého přítele nechala vylepšit ve známém kosmetickém salonu. Nutno dodat, že takto optimistická byla ještě před mimořádným opatřením kvůli riziku koronaviru a zákazu kulturních akcí nad 100 lidí.

„Po tomto ošetření už nemám ráno žádné pytle pod očima ani otoky. Já nejsem moc na pravidelné mazání, potřebuji okamžitý výsledek a tohle je pro mne ideální. Je to vidět okamžitě," pochlubila se Lucka, která má z manželství s Vítkem Pokorným (54) syna Mikuláše a dceru Amélii. 

VIDEO: Lucie Zedníčková prozradila, který režisér ji dokáže přilákat!

Video
Video se připravuje ...

Lucie Zedníčková prozradila, který režisér jí dokáže přilákat! David Turek

Fotogalerie
35 fotografií