Angelina Jolie (44) si své soukromí bedlivě střeží, proto nikdo nevěděl, že v únoru a nyní i v březnu podstoupily její dvě dcery vážné operace. Nakonec usoudila, že by o tom měla svět obeznámit sama, než aby informace prosákly nějakým nedůvěryhodným zdrojem.

„Poslední dva měsíce jsme spolu s mou nejstarší Zaharou strávily na chirurgickém oddělení a poslední dny jsem sledovala její mladší sestru, jak podstupuje operaci kyčle,“ zveřejnila herečka.

„Vědí, že o tom píšu, protože jsem respektovala jejich soukromí. Společně jsme se o tom bavily a podpořily mě, abych to zveřejnila,“ vysvětluje, proč oznámení situace trvalo tak dlouho. „Rozumí, že si prochází zdravotními potížemi a bojují o přežití, proces uzdravování je něco, na co mohou být pyšné.“

Shiloh, kterou začátkem března propustili z nemocnice, byla viděna o berlích - v doprovodu právě své sestry Zahary a maminky Angeliny. Brad Pitt (56), tak jako v posledních několika měsících, na rodinném obrázku chyběl, přestože přísahal, že byl dívkám po boku. Kvůli operaci své nejstarší dcery zrušil i účast na únorovém předávání britských filmových a televizních cen BAFTA.

VIDEO: Účes podle Angeliny Jolie, který hravě zvládnete.

Video
Video se připravuje ...

Účes podle Angeliny Jolie, který hravě zvládnete. David Hanuš

Fotogalerie
58 fotografií