Herec Otakar Brousek, jenž se zúčastnil charitativního koncertu a křtu nového alba Piazzolla světoznámého hornisty Radka Baboráka (43) a jeho souboru Orquestrina, se nechal slyšet, že tanec není druh pohybu, který by mu byl blízký. Spíše naopak! Přestože bylo součástí programu i taneční vystoupení ve stylu argentinského tanga, populární herec a dabér volání parketu odolal. „Přišel jsem za hudbou a samozřejmě i ladnými tanečními pohyby, ovšem nejsem tu proto, abych hledal inspiraci a okukoval baletní prvky, které bych využil později,“ prozradil s úsměvem.

„Tanečník ze mne už nebude. Sice jsem dvakrát byl osloven, abych se zúčastnil StarDance, ale dvakrát jsem řekl ne. A řeknu to, bude-li třeba, i potřetí,“ zdůraznil herec. Je to dost překvapivé prohlášení. Není totiž tajemstvím, že by si mnohé celebrity snad nechaly «uřezat i nohu», jenom aby získaly příležitost zatančit si v České televizi před zraky celého národa… A přesto se jim produkce jednoho z nejsledovanějších pořadů na našich obrazovkách vyhýbá. A ti, kterým se nevyhýbá, zase o tento druh popularity nestojí!

Stejný postoj jako tatínek sdílí i Brouskův syn Ondřej (38), jenž se na akci dostavil společně s  manželkou Annou (39). Také Ondřeje, který si získal srdce diváků už jako teenager rolí Eliena v hořké komedii Pelíšky, v žádné taneční soutěži neuvidíme. Jak sám uvedl, je to příliš velká dřina, a tak se raději bude věnovat tomu, v čem je dobrý. „Navíc není ani čas. S kapelou točíme desátou desku a současně s Monkey Business slavíme dvacáté narozeniny,“ uvedl umělec a mluvil i o koncertní šňůře. Těžko říct, zda se ho ale dočká, vzhledem k současnému opatření.

VIDEO: Otakar Brousek ml. o vztahu k alkoholu

Video
Video se připravuje ...

Otakar Brousek ml. o vztahu k alkoholu Mirka Dvořáková,Jan Jedlička, Luděk Mazák

Fotogalerie
30 fotografií